Niestety nie mija @September. Leki pomogły na razie o tyle, że nie miał kolejnego ataku, nie puchnie bardziej. Czekam na informację jaki jest stan po nocy. Nadal proszę o modlitwę.
Miał zapalenie krtani, ale był w bardzo dobrej formie, trochę kasłał i miał charakterystyczny głos. Był inhalowany. Dostawał w inhalacji też steryd. Nagle zaczął okropnie kasłać, dostał syrop i się poprawiło, ale po przerwie znów kaszel i z każdą chwilą ten kaszel był cięższy, do tego zaczął się dusić. Pojechali do szpitala. Dostał leki, ale nie pomagały i było wciąż gorzej. Został zaintubowany i przewieziony do drugiego szpitala na oiom. Kilka godzin na oiomie walczyli. Potem lekarze powiedzieli, że musi być jakiś czynnik wspomagający taki atak. Wszystko bardzo szybko, gwałtownie przebiegało i nie reagował na leki.
Mam nadzieje, że noc przyniosła poprawę. Martwię się o mojego czterolatka bo od tygodnia leczyliśmy zapalenie krtani, była poprawa od wczoraj strasznie kaszle i stan podgorączkowy i ogólnie osłabiony i zasmarkany. Dzisiaj lekarz stwierdził, ze osłuchowo Ok, tylko syrop wykrztuśny dostał. Mamy czekać do środy, ale boję się co z tego wyniknie jak czytam takie przypadki...
Właśnie przy zapaleniu tchawicy, może się zacisnąć i się dusisz. Jak moja córka nie raz miała to ja taki strach. telefon w gotowości do pogotowia jak coś. Oby się coś wyjaśniło.
@edytam dzięki za info. U nas kaszel przestał być krtaniowy, jest głęboki suchy. Ale gardło mi się jego nie podoba i język obłożony. Dziwna infekcja, wieczorem mamy przyjść na wizytę kontrolną to zobaczymy. Teraz biedny śpi zmęczony ciągłym kaszlem.
@edytam dziękuje lekarka powiedziała, że teraz taki paskudny wirus panuje. Jeszcze przez 5dni mamy podawać steryd, kilka różnych syropów i powinno być dobrze. Mam nadzieje
Komentarz
.+++ za Wojtusia i sily dla Rodzicow
Czekam na informację jaki jest stan po nocy.
Nadal proszę o modlitwę.
+
@edytam, ale jakieś koncepcje co do przyczyny są? Alergia jakaś?
Oby się coś wyjaśniło.
@September Twój syn ma krtaniowy ten kaszel? Może jakieś dodatkowe wirusiska go dopadło?
Co za jakąś paskudna zaraza ostatnio.
U nas kaszel przestał być krtaniowy, jest głęboki suchy. Ale gardło mi się jego nie podoba i język obłożony. Dziwna infekcja, wieczorem mamy przyjść na wizytę kontrolną to zobaczymy. Teraz biedny śpi zmęczony ciągłym kaszlem.
lekarka powiedziała, że teraz taki paskudny wirus panuje. Jeszcze przez 5dni mamy podawać steryd, kilka różnych syropów i powinno być dobrze. Mam nadzieje