Proszę o wypełnienie woli Bożej w życiu moich pięciu córek i dwóch synów. Niech odczytają, do czego Bóg ich powołuje i nie zwlekają z realizacją.
W tym roku proszę ponownie. Od poprzedniego sw.Antoniego jedna córka wyznaczyła datę ślubu, a druga oczekuje drugiego dziecka. Proszę o rozeznanie woli Bożej dla następnych naszych dzieci. Dziękuję!
Moja pierwsza, rodzinna (i jedyna przez 20lat) parafia jest pod wezwaniem św.Antoniego. Ach, jak tęsknię do tego staroświeckiego ołtarza z jego figurą ( już go nie ma ) @stasia1 - bardzo proszę westchnij w mojej intencji jak będziesz w Radecznicy ( ja jeszcze niestety nigdy nie byłam). Deo gratias
Od nas tez podziękuj @stasia1, maz udało się, bez operacji i w zasadzie jest dobrze, większość zmian sie cofnęła Poproszę o zdrowie dla Emilki, Natalki i Adasia, oraz dla męża. Bardzo dziękuję
Proszę o zdrowie, dobrą miłość i pracę dla Michaliny, a także o zdrowie i spokojne dojrzewanie dla Gabrieli. Proszę też o mądrość, zdrowie, sukcesy w pracy i dojrzałą miłość dla Antoniego i Jakuba. Bardzo dziękuję za tę możliwość.
O siły i zdrowie dla naszej rodziny, o jedność w naszym małżeństwie, cierpliwość do dzieci, o nawrócenie dla mego Taty-aby przejrzał oraz samochód na 8 osób. Bóg zapłać!
Proszę za moje małżeństwo w 13 rocznicę ślubu o miłość i jedność. O zdrowie i łaski dla mojego męża. O mądrość w wychowywaniu dzieci, szczególnie szczególnie za mała Antoninę. I za nienarodzone dziecko o zdrowie i bezpieczne przyjscie na świat jesienią. Dziękuję za remont mieszkania że Się wszystko udało.
Proszę o rozeznanie drogi zawodowej dla Natalii, o zdrowie dla Aleksandry. O poprawę naszych relacji małżeńskich jeżeli to jest jeszcze jakaś szansa. Podziękowania za dotychczasowe łaski.
Komentarz
Bardzo dziękuję stasia1!
Małgorzata i Wojciech
Ach, jak tęsknię do tego staroświeckiego ołtarza z jego figurą ( już go nie ma )
@stasia1 - bardzo proszę westchnij w mojej intencji jak będziesz w Radecznicy ( ja jeszcze niestety nigdy nie byłam).
Deo gratias
Poproszę o zdrowie dla Emilki, Natalki i Adasia, oraz dla męża.
Bardzo dziękuję
Dziękujemy rodzinnie
Bardzo dziękuję za tę możliwość.
Bóg zapłać!
Bóg zapłać!