Nawet lepiej Ale jak weszłam na Youtube to pierwszy wyskoczył mi Szustak. Boję się lodówkę otwierać Lubię gościa, bo jest skuteczny i przy tym pokorny i dobrą robotę robi wśród młodzieży, jednak ze względu na wiek (i krakowski akcent ) wolałabym, żeby mi wyskakiwał biskup
A to widzieliście? Milion rodzin, milion różańców: Małe Siostry Ubogich służą w 32 krajach i zajmują się starszymi, biednymi osobami. Podjęły nową inicjatywę, która ma na celu zakończenie pandemii koronawirusa. Zainspirowały się przesłaniem otrzymanym przez siostrę Łucję z Fatimy podczas Rewolucji Goździkowej w 1974 r. Maryja powiedziała wtedy, że rewolucja się skończy, gdy milion rodzin będzie modlić się na różańcu. Małe Siostry rozpoczęły kampanię „Milion rodzin, milion różańców”. Tu się można zarejestrować:
@Aneczka08, myślę, że chodzi o cały różaniec w znaczeniu jednej części danego dnia. Siostry podają (w innej zakładce) rozpiskę jaką część (radosną, światła, bolesną czy chwalebną) danego dnia się odmawia.
Komentarz
O ile nie zaśpię
Ale jak weszłam na Youtube to pierwszy wyskoczył mi Szustak. Boję się lodówkę otwierać
Lubię gościa, bo jest skuteczny i przy tym pokorny i dobrą robotę robi wśród młodzieży, jednak ze względu na wiek (i krakowski akcent
różaniec po polsku o 13.30
Małe Siostry Ubogich służą w 32 krajach i zajmują się starszymi, biednymi osobami. Podjęły nową inicjatywę, która ma na celu zakończenie pandemii koronawirusa. Zainspirowały się przesłaniem otrzymanym przez siostrę Łucję z Fatimy podczas Rewolucji Goździkowej w 1974 r. Maryja powiedziała wtedy, że rewolucja się skończy, gdy milion rodzin będzie modlić się na różańcu. Małe Siostry rozpoczęły kampanię „Milion rodzin, milion różańców”.
Tu się można zarejestrować:
http://littlesistersofthepoor.org/a-million-families-a-million-rosaries/