@Quintana niestety ta osoba miała po prostu peturbacje w swojej róży i szukała przez chwile nowego miejsca ale już wróciła do swojej takze szukamy nadal nowej żony do róży Zapraszamy serdecznie♡
Wydaje mi się, że lepiej jest jak do rozy na forum należą ludzie z forum. Wyjątkiem jest przypadek, że żona na forum a mąż nie ale przez łączność żony malzonek należy do rozy - my tak mieliśmy w rozy za dzieci i groszek miesiąc w miesiąc potwierdzała, za są oboje. Taki wariant się sprawdza. Bez potwierdzen osób spoza forum róża może się osłabić, może się zerwać kontakt, uważam że jest to utrudnienie dla zelatorki.
Oczywiscie, wtedy wszystko mozna ładnie spiąć i sie trzyma! Tylko obserwując ostatnio brak chęci nowych osób do wstąpienia gotowa byłam nawet taką osobę przyjąć do naszego grona i komunikować się z nią przez emaile. Jednakże przychylam się do tego by osoby tylko z forum mogły wstępować i nie komplikować wiecej. Wyjatek mielismy siostre Kasik, ktora przez Kasik potwierdzala trwanie w róży, a szczesliwie sie zapisala do nas i ma kontrole bezposrednia juz. Czekamy wiec na chętne.
Komentarz
szukamy nadal nowej żony do róży
Zapraszamy serdecznie♡
Tylko obserwując ostatnio brak chęci nowych osób do wstąpienia gotowa byłam nawet taką osobę przyjąć do naszego grona i komunikować się z nią przez emaile. Jednakże przychylam się do tego by osoby tylko z forum mogły wstępować i nie komplikować wiecej. Wyjatek mielismy siostre Kasik, ktora przez Kasik potwierdzala trwanie w róży, a szczesliwie sie zapisala do nas i ma kontrole bezposrednia juz. Czekamy wiec na chętne.
A już kolejna róża chce się tworzyć
Daje Duchowi św czas do końca miesiąca . Sam to wszystko rozwiąże więc bez spiny
@Quintana mam na Twoje miejsce @Agmar wiec od jutra zacznie tylko mi potwierdzi jeszcze
To nie prima aprilis! Mamy wolne miejsce w róży za mężów ponownie - zachęcam żony, szczególnie te bez żadnych jeszcze zobowiązan modlitewnych. Zapraszam tutaj http://wielodzietni.org/discussion/comment/2128808#Comment_2128808
@Rejczel - chwała Panu!