Czym się różni TVP od TVN? Jedno i drugie propaganda
Jakbyś oglądała to byś wiedziała
Przestałam oglądać, zarówno TVN i tvpis.
No to masz duża wiedzę jak na nieogladanie
Właśnie że względu na propagandowy przekaz nie da się oglądać ani jednego ani drugiego. Jaka jeszcze dodatkowa wiedza jest potrzebna? Coś się zmieniło?
@Prayboy Tyle że ja np PiSowi nie ufam i boje się, że jeszcze kilka lat i będzie jak u wschodnich sąsiadów. Oby w końcu przegrali wybory, naprawdę. Tylko jak wygrają ludzie z KO to chyba się załamie nad tym krajem, że znowu zagłosowali na to samo.
@paulaarose To jakie jeszcze mamy alternatywy? Nie PiS, nie KO... To kto? Konfederacja nie jest prawie w ogóle moją bajką, ale coraz częściej zastanawiam się nad głosowaniem na nią...
@milka85 myślę nad konfederacją ewentualnie jak ktoś się uprze to lewica, ale z nimi się zgadzam tylko w kwestiach ekologii reszta to dno te ich postulaty... Tak naprawdę sytuacja bez wyjścia...
@Prayboy Tyle że ja np PiSowi nie ufam i boje się, że jeszcze kilka lat i będzie jak u wschodnich sąsiadów. Oby w końcu przegrali wybory, naprawdę. Tylko jak wygrają ludzie z KO to chyba się załamie nad tym krajem, że znowu zagłosowali na to samo.
Tyle że ja np PiSowi nie ufam i boje się, że jeszcze kilka lat i będzie jak u wschodnich sąsiadów.
Dużo gorzej było 2007-2015 niż może być. W tamtych latach tzw prawica nie miała żadnej ważnej telewizji, radia, portalu ani wsparcia UE. Miała jeden popularny miesięcznik, dla którego zrobiono sztuczną prywatyzację i przejęcie. Oprócz tego mieli zaprzyjaźnione sądy i sędziów na telefon na wszystkich poziomach.
Więc po przejęciu tvn przez inną firmę jesteśmy bardzo daleko, dużo dalej nie wtedy, od osiągnięcia wschodnich standardów.
Komentarz
Konfederacja nie jest prawie w ogóle moją bajką, ale coraz częściej zastanawiam się nad głosowaniem na nią...
Garść faktów w sprawie „lex TVN”, żeby choć trochę zatrzymać robienie ludziom wody z mózgu na przemysłową skalę
https://wpolityce.pl/polityka/562367-garsc-faktow-w-sprawie-lex-tvnW tamtych latach tzw prawica nie miała żadnej ważnej telewizji, radia, portalu ani wsparcia UE. Miała jeden popularny miesięcznik, dla którego zrobiono sztuczną prywatyzację i przejęcie.
Oprócz tego mieli zaprzyjaźnione sądy i sędziów na telefon na wszystkich poziomach.
Więc po przejęciu tvn przez inną firmę jesteśmy bardzo daleko, dużo dalej nie wtedy, od osiągnięcia wschodnich standardów.