Czy tylko ja mam wrażenie że ona zakłada jakieś nic nie mające na celu tematy? I jeszcze ten sposób zadawania pytań. "Czy Wy?" " czy Was?". Jakby jakieś badania robiła w stylu co sądzą wielodzietni o problemach współczesnego świata. Przy czym ten współczesny świat to ten który ona uważa za jedyny mający rację bytu: bez religii, bez narodu, bez granic. Sama o sobie nic nie napisze a tylko monci, kłamie i prowokuje. Może wystarczy przestać karmić trola?
Proponuję lekceważyć te żenujące problemy.
Pamiętam jak kilka lat temu czytając te forum zachwycałam się jak jego użytkownicy sobie pomagają wymieniając się potrzebnymi rzeczami czy też doświadczone wielodzietne udzielały rad przy kłopotach zdrowotnych itp. Było zupełnie inaczej. Bardziej spójnie, przyjaźnie. Teraz są jakieś nic nie wnoszące gierki z tą panią, kłótnie i wogole cały klimat uleciał.
Proponuję ignorować zakładane przez nią tematy które służą badaniu światopoglądu osób z forum.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ze szpitalnej porodowki
Komentarz
Jest bardzo niekumata, skoro nawet nie umie doczytać, że to nie dla niej wątek.
Sorry, ale nawet Klarcia potrafiła także rzeczy zrozumieć.
Ps. Ale noworodki na oddziale słodko płaczą a jeszcze słodziej pachną, wyglądają i wogole są cudne. Jak ja już chcę mój cud wziąć w ramiona
A to dzielenie ludzi na lewaków, prawakow, budowanie murów jest męczące, bo nie dotyka for internetowych ale i życia, życia w Kościele...
Jak na szkolnej przerwie
Kto trzyma te drzwi od kibla?
MSPANC
i na to liczą takie osobniki
Jak można tego nie widzieć i jeszcze to bronić. Mało kulturalne jest założenie takiego tematu? A co powiesz na sytuację w której na forum wielodzietnych udziela się bezdzietna burzycielka spokoju, bezczelnie wszystkich przepytuje i na siłę wciska propagandę której nikt tu nie chce
I tak tutaj wejdzie ktoś nowy, inny, może troll, może nie troll. A wejdzie ktoś raz na jakiś czas aby sprowokować bo zobaczy że ma powód, bo ktoś reaguje w taki a nie inny sposób.
Naprawdę jeśli wątki dziewczynarabina się nie podobają, to jest tysiąc innych rozwiązań, zachowując wzajemny szacunek dla każdego. I ona dla innych i inni dla niej.
MSPANC.PL
ten, jak to nazwałaś, "kibel" jest jednak dość atrakcyjny
tak źle ale nikt nie chce wyjść
Zawsze najfajniej jest w szkolnym kiblu
I w kuchni na kazdej imprezie
A nasze forum jest niezatapialne
Poglądy ma lewackie, ale jednak nie atakuje personalnie, nie wyzywa od "baranków", itp., itd.
Czy to ma być forum dyskusyjne, czy kącik wzajemnej adoracji?
Wejdzie troll, ten sam, nikt inny:
Shadow banning
https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_banning
A to że troll przedstawia się jako kobieta jeszcze nie znaczy że nią jest