a ja nie, bo jedynym ubocznym efektem działania komisji której przewodniczył było skazanie na areszt niewinnego Michała Sobańskiego, tym czasem prawdziwi winni mają się dobrze.
Patryk Jaki to taki typ polityka, który uważam za bardzo szkodliwy (bez względu na to, czy reprezentowałby prawicę czy lewicę) tzn. osoba z ogromnymi zaległościami w wiedzy i wykształceniu, jednak wygadana, bez pokory i chęci, by rzeczywiście poznawać tematy, którymi się zajmuje. Nienawidzę lipnych doktoratów, pozowanych zdjęć na ściankach książek, z których żadnej się nie przeczytało, pogardy dla nauki i inteligencji.
@M_Monia właśnie chodzi mi m.in o to, że ZAWODOWO P. Jaki się zupełnie nie wysila, tylko pozuje. Słyszałaś jego ostatnie przemówienie na konwencji Soli.. Suwerennej Polski, a la rozprawka maturzysty?
Komentarz
Tak, za to że się zajmuje dzieckiem z ZD również bardzo szanuję, nie zmienia to jednak mojej opinii o nim jako polityku.
Słyszałaś jego ostatnie przemówienie na konwencji Soli.. Suwerennej Polski, a la rozprawka maturzysty?
A po co mielibyśmy go słuchać?
Cała ekipa