Hm, najpierw niemieckie, teraz rosyjskie... Ciekawe, czyje i jakie powiązania i wpływy chce ukryć PiS, kierując reflektor na Tuska. Pierwszy plan oświetlony, drugi może dalej robić swoje...
Tchórzopis. Czyżby obawa, że gdyby pis przerąbało wybory to następcy unieważnią wybory prezydenckie z 2020? Te z pegasusem w tle i innymi manipulacjami - vide głosowania w dps-ach? Mam tylko ogromną nadzieję, że ów prawnik--bezprawnik Duda, w europejskiej polityce nie znajdzie miejsca po zakończeniu kadencji. Pozostanie jakaś pisowska synekura? #nieotakaPolskewalczylismy
Komentarz
Ciekawe, czyje i jakie powiązania i wpływy chce ukryć PiS, kierując reflektor na Tuska. Pierwszy plan oświetlony, drugi może dalej robić swoje...
Dlaczego na Tuska? Przecież Tusk nie ma nic wspólnego z Rosją i Putinem.
Mam tylko ogromną nadzieję, że ów prawnik--bezprawnik Duda, w europejskiej polityce nie znajdzie miejsca po zakończeniu kadencji. Pozostanie jakaś pisowska synekura?
#nieotakaPolskewalczylismy
Duda będzie dostawał prezydencką emeryturę, jeździł na rowerze i oglądał stare filmy.
Wolnego, o tym orzeka Trybunał Konstytucyjny. Wiem, że konto na wielodzietni.org to nobilitacja, ale takich praw nie daje.
Mamy. A to, że wolisz żyć w wirtualnej rzeczywistości TVN24 to Twój wybór.
Dwie wiadomości z tego wynikają. PiS gra o 50% w wyborach. Więcej, niż co dziesiąty Polak jest umoczony we współpracę z Rosjanami.