Izabella Łukomska-Pyżalska i Jakub Pyżalscy byli małżeństwem od 18 lat. Doczekali się aż sześciorga dzieci: Amelii, Igora, Anastazji, Aurelii, Borysa i Ernesta. Stanowili też parę znanych biznesmenów. Prowadzili firmy deweloperskie budujące między innymi osiedle w Czapurach pod różnymi markami, m.in. "Family House". W latach 2011-2018 byli zaś właścicielami klubu Warta Poznań.
Komentarz
a teraz nagle, ze taki zły był. Tyle cierpiała. No ofiara.
sie chować ze wstydu?
faceta w Dubaju.
Jedna bronisz a drugiej każesz się wstydzić?
chełpić. Później młodzi, nieukształtowani, naiwni!!! będą robić to samo, bo małżonek wybaczy, skoro innym wybaczył, bo co to taka zdrada, skoro inni mówią „nic się nie stalo”
- Pisali ze do tej pory uchodzili za wzór rodziny wielodzietnej. Nie powiedziałabym. Raczej uchodzili za rodzinę bogata i możliwości jakie dają duże pieniądze. A pieniądze nie chronią rodziny przed rozwodem a moze bogaci częściej się rozwodzą.
-. Pokłócili się zresztą o pieniadze też.
- Mnie nic nie zdziwi. W szczególności że już raz im udało się oszukać opinie publiczna że są idealna para z idealnym życiem
-Wg syna Igora nie było przemocy, a jedynie powodem jest romans jego mamy.
to cześć Twoich wypowiedzi
analizujesz, przerzucasz winę, i Ty mowisz ze to inni maja problem z żuciem Chorosinskivh
masz poczucie humoru
kazdy kto wystawia swoje życie pod publikę musi liczyć się z tym, ze ludzie będą gadać i oceniać
zawsze można siedzieć cicho
swoja droga ciekawe czy pani Ch. z dziećmi rogi mężowi przyprawiała czy zostawiła je na ten czas z mężem :P
zajrzałam tu, bo liczyłam na to, że się wytworzył jakiś ciekawy offtop