Czemu Agnieszka Holland nie kupiła wiz dla ludzi, którzy nielegalnie przechodzą do nas z Białorusi? Przecież to takie proste.
z tych samych powodów,dla których Ty nie adoptujesz setek chorych dzieci, nie przyjmiesz pod swój dach kobiet w ciąży,które chcą usunąć ciąże ani nie zaopiekujesz się odziałem niepełnosprawnych
Czemu Agnieszka Holland nie kupiła wiz dla ludzi, którzy nielegalnie przechodzą do nas z Białorusi? Przecież to takie proste.
z tych samych powodów,dla których Ty nie adoptujesz setek chorych dzieci, nie przyjmiesz pod swój dach kobiet w ciąży,które chcą usunąć ciąże ani nie zaopiekujesz się odziałem niepełnosprawnych
Ale on nie kręci łzawych filmów
Faktycznie, za to ogląda dużo, zwłaszcza tik toka.
Oczywiście, że tak. Nie przyzwyczaiłaś się, że każde łajdactwo, afera, machloja i skandal w gronie prawych i sprawiedliwych to wina tuska albo coś, co nie istnieje?
Tylko totalny ignorant i pelikan lylajacy pispropagande będzie twierdził,że to bzdura. Wykorzystywanie dawnych planów wojskowych we własnej agitacji jest czymś, co wywala w kosmos skalę żenady i niekompetencji oraz rzuca światło na tę postać. Zresztą i z nie pierwszy raz. Wojskowi powinni go na butach roznieść,hańbi te służbę i poraża tym, jak wiele jest qlw stanowi zrobić by zachować władze. Popytajcie, co wojskowi sądzą o tej marionetce I żadne słowa obrazu by na rogu tego nie zmienią.
aha, to ciekawe, bo właśnie z nimi pracuję i nic takiego nie mówią :-) ty masz u siebie w pracy wojskowych? pamiętaj że ta koncepcja obrony Polski była opracowana w porozumieniu z Moskwą więc to żadna tajemnica dla Rosji :-)) natomiast oczywiste jest że pewnym środowiskom zależy aby opinia publiczna o tym nie wiedziała. Między inymi uderza to w Hołownię, który na swoim zapleczu politycznym ma właśnie Różańskiego oraz wielu emerytowanych wojskowych którzy właśnie zaczynają się odzywać.
komendant ASG w latach 70-73 to: https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Czaplewski Urodzony w polskiej rodzinie robotniczej, w 1915 ewakuowany z rodziną do Rosji. W 1931 ochotniczo wstąpił do Bakińskiej Oficerskiej Szkoły Piechoty Armii Czerwonej
z czym do ludzi :-)))))))
czerwony generał po czerwonej szkole to dla ciebie autorytet?
pamiętaj że w tym okresie w ASG opracowywano plan ataku nuklearnego UW na NATO, które to plany udaramnił potem Kukliński a ty linkujesz twitty czerwonego generała, zero wiedzy, byle doj...ć PIS.
aha, to ciekawe, bo właśnie z nimi pracuję i nic takiego nie mówią :-) ty masz u siebie w pracy wojskowych? pamiętaj że ta koncepcja obrony Polski była opracowana w porozumieniu z Moskwą więc to żadna tajemnica dla Rosji :-)) natomiast oczywiste jest że pewnym środowiskom zależy aby opinia publiczna o tym nie wiedziała. Między inymi uderza to w Hołownię, który na swoim zapleczu politycznym ma właśnie Różańskiego oraz wielu emerytowanych wojskowych którzy właśnie zaczynają się odzywać
Mam. Wyobraź sobie. Więc moje uwagi mają jakieś podstawy a nie jak twierdzisz propaganda. Tego nie da się obronic, bez względu na to,kto,kiedy i z kim opracowywał. No ale jak szefem służb wojskowych jest aparatczyk i do tego karierowicz,który nie wie,czym jest honor i żeby osłonić własny tchórzliwy tyłek potrafi na oczach świata naskarżyć na swoich dowódców to wiesz... Parta,która ma honor i ojczyzna na plugawych gębach a sama ośmiesza ojczyznę
Nie zmieniłam pracy ale w jej ramach pracuje, współpracuje i spotykam się z różnymi ludźmi. To nie jest nic niezwykłego. Jeśli dla Ciebie kupienie nienawiścią jest stwierdzanie faktu to naprawdę...nie ja mam problem z odbiorem. Nie powiesz mi ani nie przekonasz, że kadra wojskowa jak i szeregowi darzą jakimkolwiek szacunkiem Błaszczak Nie mówie tym samym,że inni ministrowie z innych frakcji byli kochani, ale takiego bez honoru i tam mało poważanego dawno nie było. Podobnie z policją, ale i tak nie uwierzysz
Aha, czyli nie masz pojęcia o wojsku. Ja też spotykam ekspedientki, prawników i kelnerów. Kipienie nienawiścią to dla mnie twoje tyłki, plugawe gęby itp
Komentarz
https://wiadomosci.wp.pl/byli-wojskowi-ostro-o-spocie-pis-dla-wywiadu-rosyjskiego-to-zloto-6942527724784256a
Wykorzystywanie dawnych planów wojskowych we własnej agitacji jest czymś, co wywala w kosmos skalę żenady i niekompetencji oraz rzuca światło na tę postać. Zresztą i z nie pierwszy raz.
Wojskowi powinni go na butach roznieść,hańbi te służbę i poraża tym, jak wiele jest qlw stanowi zrobić by zachować władze.
Popytajcie, co wojskowi sądzą o tej marionetce
I żadne słowa obrazu by na rogu tego nie zmienią.
Ci co nadal w służbie
pamiętaj że ta koncepcja obrony Polski była opracowana w porozumieniu z Moskwą więc to żadna tajemnica dla Rosji :-)) natomiast oczywiste jest że pewnym środowiskom zależy aby opinia publiczna o tym nie wiedziała. Między inymi uderza to w Hołownię, który na swoim zapleczu politycznym ma właśnie Różańskiego oraz wielu emerytowanych wojskowych którzy właśnie zaczynają się odzywać.
https://x.com/SKoziej/status/1703672858558255160?s=20
komendant ASG w latach 70-73 to:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Czaplewski
Urodzony w polskiej rodzinie robotniczej, w 1915 ewakuowany z rodziną do Rosji. W 1931 ochotniczo wstąpił do Bakińskiej Oficerskiej Szkoły Piechoty Armii Czerwonej
z czym do ludzi :-)))))))
czerwony generał po czerwonej szkole to dla ciebie autorytet?
pamiętaj że w tym okresie w ASG opracowywano plan ataku nuklearnego UW na NATO, które to plany udaramnił potem Kukliński a ty linkujesz twitty czerwonego generała, zero wiedzy, byle doj...ć PIS.
Terklikowski :-)))))))))
PiS gra bezpieczeństwem Polski [OPINIA] - WP Wiadomości
Więc moje uwagi mają jakieś podstawy a nie jak twierdzisz propaganda.
Tego nie da się obronic, bez względu na to,kto,kiedy i z kim opracowywał.
No ale jak szefem służb wojskowych jest aparatczyk i do tego karierowicz,który nie wie,czym jest honor i żeby osłonić własny tchórzliwy tyłek potrafi na oczach świata naskarżyć na swoich dowódców to wiesz...
Parta,która ma honor i ojczyzna na plugawych gębach a sama ośmiesza ojczyznę
To nie jest nic niezwykłego.
Jeśli dla Ciebie kupienie nienawiścią jest stwierdzanie faktu to naprawdę...nie ja mam problem z odbiorem.
Nie powiesz mi ani nie przekonasz, że kadra wojskowa jak i szeregowi darzą jakimkolwiek szacunkiem Błaszczak
Nie mówie tym samym,że inni ministrowie z innych frakcji byli kochani, ale takiego bez honoru i tam mało poważanego dawno nie było.
Podobnie z policją, ale i tak nie uwierzysz
Kipienie nienawiścią to dla mnie twoje tyłki, plugawe gęby itp