Oczywiście to jest zwykły straszak na czarownice. Właśnie w górach świętokrzyskich kiedyś miały one swoje zloty. Nie ma się co obrażać na algorytmy. Nie ich wina, ktoś je w końcu w taki sposób zaprogramował
Niewiele trzeba, by algorytm wyłapał człowieka do dziwnych treści. Szukałam kiedyś inspiracji do występu dzieci w pracy. I miałam takie laseczki gimnastyczne które chciałam wykorzystać. Wpisałam więc - taniec z laską... Nie spodziewałam się zobaczyć tego co zobaczyłam.
Niewiele trzeba, by algorytm wyłapał człowieka do dziwnych treści. Szukałam kiedyś inspiracji do występu dzieci w pracy. I miałam takie laseczki gimnastyczne które chciałam wykorzystać. Wpisałam więc - taniec z laską... Nie spodziewałam się zobaczyć tego co zobaczyłam.
Auć. Ja dość wcześnie dowiedziałem się,że jak. Chcę informacji o zakładzie dla niewidomych muszę wpisać laski.edu.pl.
Szukając fartuszka ochronnego do przedszkola kontrola rodzicielska zakryła mi wszystkie treści... Jak odblokowałam zobaczyłam przebrania pokojówek, obowiązkowo w stringach i pończochach.
Komentarz
bardziej, niż chcielibyśmy przyznać
Szukałam kiedyś inspiracji do występu dzieci w pracy. I miałam takie laseczki gimnastyczne które chciałam wykorzystać. Wpisałam więc - taniec z laską... Nie spodziewałam się zobaczyć tego co zobaczyłam.
Jak odblokowałam zobaczyłam przebrania pokojówek, obowiązkowo w stringach i pończochach.