Gavin Rossdale i Gwen Stefani nie planują na razie dalszego powiększania rodziny, ponieważ chcą nadrobić zaległości wâ?? spaniu.
Para piosenkarzy ma dwóch synów: 2-letniego Kingstona i 7-miesięcznego Zumę. Wokalista grupy Bush przyznaje, że oboje z żoną marzą jeszcze o córce, ale na razie są zbyt zmęczeni, aby myśleć o kolejnym dziecku.
- Poczęcie nowego dziecka wydawałoby się logicznym krokiem, ale perspektywa wyspania się to również świetny pomysł! Myślę, że na razie przyda nam się odrobina egoizmu - mówi rockman.
onet.pl
Komentarz
Ale żebym to mogla w nim spać, a nie leżeć... :bigsmile:
Sen jest człowiekowi niezbędny do normalnego funkcjonowania. Artykuł ten zabrzmiał jak oskarżenie, że nie chcą trzeciego dziecka. Przyznam, że mocno mnie to dziwi. Przecież ich młodsze ma dopiero 7 m-cy. Oni nie planują NA RAZIE trzeciego dziecka, co nie znaczy, że jak odchowają najmłodsze i odeśpia zaległości nie będą myśleli o kolejnym. Kto to może wiedzieć?
Prayboy, dzieci głodzicie... - nie emigrujcie do Szwecji.
ja się cieszę ,że wiosna tuż tuż, wtedy jedno na siodełko na rowerze, dwoje - na własnych rowerach - w piątek wypróbowałam - cudnie i szybko
Pamiętam jak po pierwszych urodzinach naszej drugiej córki do późna sprzątaliśmy mieszkanie, żeby odgruzować go z chrupek, ciasteczek itp...potem padliśmy trupem na kanapie w dużym pokoju.....rano ( hmmmm, tzn o 9.30) obudził nas krzyk naszej młodszej Ewci....nieśmiało i leniwie otworzyłam oczy i co zobaczyłam?
Po pierwsze dywan cały w chrupkach i ciasteczkach, po drugie niespełna 3-letnia Zuzia ściągała Ewce pieluszkę i usiłowała ją nasadzić na nocnik
:crazy: Zuzia zapytana co to za bałagan...odpowiedziała " Ewcia była głodna to dałam jej jeść"
Jakie zaradne dziewuszki...a jeszcze nie byliśmy wtedy wielodzietną rodziną :crazy: