Poduszki w kształcie ręki można kupić tylko w Japonii. Kosztują około 80 dolarów i są dostępne w kolorach: niebieskim, różowym albo zielonym. Pani Suzuki, która rozstała się ze swoim mężem, mówi, że spanie z taką poduszką ma też inny walor. - Czuję jak przytula mnie przez całą noc. Poza tym wspaniałe jest to, że wiem, że nie nigdy mnie nie zdradzi.
"Japońscy policjanci gorliwie zabrali się do poszukiwania sprawcy zabójstwa znalezionej w lesie młodej kobiety. Od razu zaczęli śledztwo, chcąc złapać mordercę, zanim znów zabije. Przesłuchali spacerowiczów, zebrali wszystkie ślady, ale ich zapał ostudził raport patologa. Okazało się, że pod drzewami leżał nie trup młodej kobiety, a doskonale wykonana lalka z sex-shopu."
Hmmmm za O. Góra i ręka Czcigodnego Sługi Bożego Jana Pawła II Cenną pamiątką jest spiżowy odlew dłoni Ojca Świętego oraz listy pisane do młodzieży lednickiej. "Okradałem" papieża z tych pamiątek przez trzy lata â?? wspomina ojciec Jan Góra. â?? Kiedy poprosiłem go o odlew obu rąk i stóp powiedział do mnie: "Czyś ty już zupełnie zgłupiał?". Ale się zgodził. Marzę, żeby to muzeum poświęcił osobiście papieski sekretarz kardynał Stanisław Dziwisz. Jadę właśnie do Krakowa o wszystkim mu opowiedzieć.
Nie, wedle ojca Jana prezentowaliśmy postawę wysoce niekulturalną, bo on coś opowiadał, a myśmy go nie słuchali, tylko byliśmy odwróceni plecami do niego (już zanim zaczął coś tam opowiadać).
Komentarz
"Japońscy policjanci gorliwie zabrali się do poszukiwania sprawcy zabójstwa znalezionej w lesie młodej kobiety. Od razu zaczęli śledztwo, chcąc złapać mordercę, zanim znów zabije. Przesłuchali spacerowiczów, zebrali wszystkie ślady, ale ich zapał ostudził raport patologa. Okazało się, że pod drzewami leżał nie trup młodej kobiety, a doskonale wykonana lalka z sex-shopu."
:jumping:
P.
P.
A
Zeznania Twojego brak - kwestia czasu...
A w czwartek wizyta w USie i ZUSie...
Zaraz zbok.
Ja myślałem, że one te ręce swoim narzeczonym ucinają.
P.
za O. Góra i ręka Czcigodnego Sługi Bożego Jana Pawła II
Cenną pamiątką jest spiżowy odlew dłoni Ojca Świętego oraz listy pisane do młodzieży lednickiej.
"Okradałem" papieża z tych pamiątek przez trzy lata â?? wspomina ojciec Jan Góra. â?? Kiedy poprosiłem go o odlew obu rąk i stóp powiedział do mnie: "Czyś ty już zupełnie zgłupiał?". Ale się zgodził. Marzę, żeby to muzeum poświęcił osobiście papieski sekretarz kardynał Stanisław Dziwisz. Jadę właśnie do Krakowa o wszystkim mu opowiedzieć.
Jan Góra OP jest japonką? No to by wiele tłumaczyło...
Jest dominikaninem:cool:
:thumbup:
Miałem z nim wielokrotnie styczność. Nawet w jednej ze swoich książek najechał na mych znajomych i mnie (opisując pewne zdarzenie w Jamnej):surprised:
LOL^3
Czy ktoś napisał, że nie lubi?