No nic drogie panie trzeba iść z duchem czasu.
Moja koleżanka z pracy musiała się przystosować i zgodnie z duchem czasu odrabia lekcje z wnuczkami przez scypa. Ona w Polsce, wnuczki w RPA.
Tutaj najwyraźniej rząd chce pomóc w kontakcie z nowoczesną technologią wszystkim miłośnikom tradycyjnej produkcji pewnych dóbr (MNIAM) i przy okazji coś zarobić oczywiście.
Tak więc po taksówkarzach czas na gospodynie. Ile kosztuje kasa fiskalna?
:dc:
[cite] Tomasz i Ewa:[/cite]Powinni wprowadzić podatek od oddychania, mrugania powiekami, pocenia się i defekacji. Zbieraniem haraczu mogłyby się zająć firmy Rycha, Zbycha i Miruni.
>>Zeszyt nie zlikwiduje szarej strefy. Byłaby pokusa, aby tej sprzedaży nie rejestrować, aby uniknąć opodatkowania. Szara strefa zostanie wówczas usankcjonowana, mówi Marcin Eckert â?? dodaje "Dziennik Gazeta Prawna".<<
zapomnieli o kasach fiskalnych wstawić takową rolnikowi ale broń Boże adwokatowi,notariuszowi,lekarzowi itp.
[cite] Tomasz i Ewa:[/cite]Adwokaci, notariusze i lekarze są przecież w Polsce marnie opłacani i często przymierają głodem w swych nieogrzewanych zimą lepiankach. Fiskus pochyla się z troską nad ich biedą i wspomaga jak potrafi.
T:bigsmile:
niestety coraz bardziej kraj przypomina ten z proroctwa Zulu Gula - Polska to dziwna kraj
Komentarz
Moja koleżanka z pracy musiała się przystosować i zgodnie z duchem czasu odrabia lekcje z wnuczkami przez scypa. Ona w Polsce, wnuczki w RPA.
Tutaj najwyraźniej rząd chce pomóc w kontakcie z nowoczesną technologią wszystkim miłośnikom tradycyjnej produkcji pewnych dóbr (MNIAM) i przy okazji coś zarobić oczywiście.
Tak więc po taksówkarzach czas na gospodynie. Ile kosztuje kasa fiskalna?
:dc:
A co ze śliwowicą?:hi:
Drrrrrżyj Chyży Róju :hr:
NIEEE!!!
Klarcia "r" nie wymawia, typowo francuskie mam.
Tomasz zapomniałeś o wydobyciu gazu -palny jest
zapomnieli o kasach fiskalnych wstawić takową rolnikowi ale broń Boże adwokatowi,notariuszowi,lekarzowi itp.
niestety coraz bardziej kraj przypomina ten z proroctwa Zulu Gula - Polska to dziwna kraj
ciekawe czy wyborcy okażą się odpowiednią do troski o ich kieszenie wdzięcznością przy urnach