Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Mały Kartonik

2

Komentarz

• Gratulacje:rainbow::flowers::rainbow:
  • Serdeczne gratulacje!!! :flowers:
  • Gratulacje:ip::iw::ih::bi::ay:
  • Gratulacje :clap:
  • :whorship::ax::ax::ax::fi::fi::fi::fi::fi:
  • :cheer::cheer:
    dla Ciebie Kasiu:ax:,
    :fi:
    dla Jurka:aj:
  • Serdecznie gratuluję:flowers:
  • Witam Was wszystkich po powrocie ze szpitala!
    Czytając wpisy w tym wątku poryczałam się jak wariatka... to pewnie burza hormonalna po porodzie.:wink:
    Serdecznie Wam dziękuję za wszystkie gratulacje, zarówno w tym wątku, jak i te przekazane telefonicznie, sms-ami i mailem!

Teraz dwa słowa o nas- faktycznie, skończyło się cesarką.
    I tu ogromny szacun dla Was wszystkich, które musiałyście przez to przejść! Przemarsz wojsk i katastrofa to mały pikuś przy pierwszych dniach po cesarce...
    Najgorszemu wrogowi nie życzę! Ale ma to swoje dobre strony- mam konkretne cierpienie, które mogę za kogoś ofiarować, a intencje spływają jakby na zamówienie...

W szpitalu ruch taki, że w trzeciej dobie powywalali nas do domu (co mnie oczywiście ucieszyło z dwóch powodów- wolę cierpieć w domu niż w szpitalu i po drugie ruch na porodówce oznacza więcej dzieci!:wink:)

W wolnej chwili dokleję kilka zdjęć.
  • Kasiu :kissing::flowers:
  • Kasiu , trzymaj się +++
  • Ciotka,trzymaj się i jak najwięcej sie ruszaj.ja po cesarce miałam problem z wypróznieniem i przez 2 tyg. nie mogłam...Doszło do gorączki i baaardzo silnych bóli brzucha. Dbaj o to Kasiu. Całusy dla Was.
  • Wszystkiego dobrego! Rosnijcie zdrowo! Pozdrawiam:fi:
  • Gratuluję!
  • Kasia trzymaj się,szybko dojdziesz do siebie bo pobyt w domu a w szpitalu(jak wiesz) to duza róznica.
  • Kasiu 3maj się. Pomodlę się w Twej intencji na dzisiejszej pieszej pielgrzymce (idę za chwilę z Frankiem do Maria Gugging - będziemy cały dzień maszerować)
  • Zdjęcia Jurka:

15 minut po urodzeniu:
    f14bd67db0e79515med.jpg

W pierwszym dniu:
    6f5447ab85a4c808med.jpg

A tu Jurek ze starszymi braćmi:
    c3b18e37772356a7med.jpg
  • fajne te twoje chłopaki C&P!
  • Kasia,
    super chłopcy. Szybkiego powrotu do formy życzę!
  • Ale fajna ekipa :bigsmile:
  • Serdeczne gratulacje :ip: i dla dzielnej mamy i usciski dla mini- druzyny :)

Patrzac na Twego malucha az sie sama rozmarzylam...
  • Kasiu, wielkie gratulacje dla Ciebie i dla Twoich mężczyzn!
    :cheer::cheer::cheer:
    :flowers::flowers::flowers:
    Trzymaj się dzielnie, a mały Jerzyk niech rośnie zdrowo!
  • Wlosy i rzesy ma zarabiste. Jak go jeszcze dobrze wychowasz (w co wierze), to podejmuje sie wydania na swiat blond corki celem zaklepania sobie Jureczka na ziecia:wink:
  • No Aga wierz mi tu kolejka do każdego Kartonka wieeeelka...:wink:
  • Kasia powinna się jeszcze trochę postarać (ilościowo) o tych synów , bo więcej kandydatek na synowe :cool::wink:
  • chłopcy jak malowanie!!! jeszcze raz gratulacje :fi:
  • @Aneta
    to ja biore Jureczka, a Wy sie bijcie o reszte:tongue:
  • Aga , przypominam , że to nie Ty masz sobie brać męża :wink:
  • Dobry zieciu tez wazny. A ze jeszcze bede mogla z chlopakiem pogadac po polsku, to ma szanse na ulubienca tesciowej (nawet jak bedzie o mnie dowcipy opowiadal).
  • @ Cart
    Pełen podziw dla Waszej rodzinki!!!!!!!

Łza się w oku kręci, jacy dumni bracia!!!!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.