jak w temacie
szukam domku do wynajęcia w okolicah warszawy, najlepiej trzy pokojowego a jeszcze lepiej bez właścicieli na posesji.
Jakby ktoś coś słyszał to bardzo proszę o info.
Bóg zapłać za wszelkie informacje
nie jest tak źle - my teraz domek wynajmujemy dwupokojowy za 1250 -
pozatym w warszawie taki domek do wynajęcia może sporo kosztować a ja szukam pod wawą więc są nawet nie w kosmicznych cenach.
w zasadzie to obojętnie w którą stronę - oby poza warszawą, chociaż szczytem marzeń byłoby znaleźć domek w starej miłosnej bo tam znaleźliśmy przedszkole dla Sary, no ale teraz to nie będziemy wybrzydzać. Może być i pruszków, otwock w ostateczności bo jednak jest stamtąd trochę daleko do wawy.
@Renata i Witek
Dzięki za namiary, jutro tam zadzwonię, chociaż to ogłoszenie jest przez biuro nieruchomości a szukam tylko przez bezpośrednie ogłoszenia.
@tatapafcia - nawet niewiem gdzie to, ta żabia wola, na za...u tez nie możemy mieszkać bo już w ogóle utknę, jam bez prawka, więc muszę mieć gdzieś komunikację.
@dużamama - bardzo chętnie byśmy od Was kupili dom, ale kasiory nam brak my skazani na wynajem niestety jesteśmy...
Komentarz
wiec taki domek trzy pokoje ? ..
to juz chyba lepiej wziac kredyt na wlasny dom
pozatym w warszawie taki domek do wynajęcia może sporo kosztować a ja szukam pod wawą więc są nawet nie w kosmicznych cenach.
Dzięki za namiary, jutro tam zadzwonię, chociaż to ogłoszenie jest przez biuro nieruchomości a szukam tylko przez bezpośrednie ogłoszenia.
Kwota do 1500 że tak uściślę, plus opłaty.
czas na szukanie teraz mamy...
może tu zajrzyjcie: http://michalin.net
właśnie odkryłam ten portal i mają kilka ogłoszeń więcej niż na gratce
jest jeden domek w Otwocku, bez szału, ale za to za cenę jaką podałaś 120m2
@dużamama - bardzo chętnie byśmy od Was kupili dom, ale kasiory nam brak my skazani na wynajem niestety jesteśmy...
@Joanna, dzięki - będę śledzić ich oferty:)
Jeśli nie masz prawka, to rzeczywiście nienajlepszy adres.