Tego dnia moja Mama skończy 78 lat... :bigsmile:
Bardzo chciałabym być z Wami, ale raczej będę u Mamy. W każdym razie duchem jestem i będę w Gdańsku także.
Bardzo chciałabym być, ale chyba będzie ciężko, chyba że dołączę po drodze.
Tego dnia moje bliźniaki kończą 10 lat. :-) Maja taka fajna datę urodzin. 10.10.2000.
Super, że taki marsz jest w Gdańsku.
Dłuższy czas nie ma nas we wspólnocie więc nie wiem czy coś oficjalnie się dzieje. Przypuszczam jednak że nie. Gdańsk jest bardzo liberalny nawet we wspólnotach.
Wiele osób ze wspólnot ma wstręt do polityki. Takie wydarzenia kojarzą im się z polityką
Szkoda żeśmy nie zajrzeli do wątku przed wyjściem.
Akcja agitacyjna dała efekty i były 4/5 małżeństw z naszej wspólnoty:bigsmile:
Nawet tak się złożyło, że ciągle jakoś trafialiśmy pod transparent Neokatechumenat Polska Gdynia. Oni mówili że nawet nie wiedzieli, że dziś jakaś impreza z biskupem w Gdyni.
I przez pewien czas byliśmy też tłem dla jakiegoś wywiadu TV Trwam
Komentarz
K
Bardzo chciałabym być z Wami, ale raczej będę u Mamy. W każdym razie duchem jestem i będę w Gdańsku także.
Tego dnia moje bliźniaki kończą 10 lat. :-) Maja taka fajna datę urodzin. 10.10.2000.
Super, że taki marsz jest w Gdańsku.
Swoją drogą to rzeczywiście ciekawe...
tzn jedno 10.10.03 a drugie 10.10.04
Wiele osób ze wspólnot ma wstręt do polityki. Takie wydarzenia kojarzą im się z polityką
Z naszej wspólnoty spróbowałem trochę poagitować może będą.
P.K.
P.i K.
tzn jedno 10.10.03 a drugie 10.10.04"
Ja tez mam taka możliwość o ile dziś urodzę, ale chyba za wcześnie bo to dopiero 37 tydzień. :-)
P.
Chodziło o to aby nas było duużo.
Krzyś dostał hustę od biskupa Głódzia. :bigsmile:
Z okazji urodzin, oczywiście:bigsmile:
Akcja agitacyjna dała efekty i były 4/5 małżeństw z naszej wspólnoty:bigsmile:
Nawet tak się złożyło, że ciągle jakoś trafialiśmy pod transparent Neokatechumenat Polska Gdynia. Oni mówili że nawet nie wiedzieli, że dziś jakaś impreza z biskupem w Gdyni.
I przez pewien czas byliśmy też tłem dla jakiegoś wywiadu TV Trwam