Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Powidła, powidła, powidła...

edytowano listopada 2010 w Kuchnia
Help!!!
Co można zrobić z powidłami śliwkowymi? Z bardzo dużą ilością powideł śliwkowych? Na "cisto dla idioty" już nie mogę patrzeć, naleśniki też już nie, a mogę się założyć, że w ciągu kolejnych dni dostaniemy od rodziny mojego męża a przynajmniej ze dwa słoiki. Bez cukru oczywiście, bo to mają być powidła dla mnie. Ja już słoików z tym dobrem nie mam gdzie stawiać więc muszę to jakoś zutylizować.
Zatem czekam na propozycje (aha, raczej szybkie, please, bo odkąd pracuję to doba mi się dramatycznie skurczyła).
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.