Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Najszybsze francuskie z serem by Biedronka

edytowano lutego 2011 w Kuchnia
Kupujemy w Biedronce dwa opakowania gotowego ciasta francuskiego oraz wiaderko serka waniliowego

DSC06281.JPG
DSC06282.JPG


Rozwijamy jeden arkusz ciasta i rozsmarowujemy serek:
DSC06284.JPG

Przykrywamy z góry drugim arkuszem i dzielimy całość na 24 prostokąty:
DSC06285.JPG
DSC06286.JPG

Układamy na blaszce z przewrotem :wink:
DSC06287.JPG

Pieczemy w temperaturze ok 180 st. i jemy:
DSC06288.JPG

Szybkie i smaczne zarówno na ciepło jak i na zimno.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.