Przede wszystkim dziękuję ogromnie za modlitwę!!! Mała Anna Maria jest już z nami - od dzisiaj w domku :-) 3730 g, 56 cm, 10 Apgar, urodzona w czepku!
Pan Bóg czuwał nad nami i zdążyliśmy na ostatni moment. Nie wiem ile mąż miał na liczniku, bo nie byłam w stanie kontrolować, mała pchała się na świat a on gnał jak na filmach. Nie spodziewałam się, ze tak szybko to pójdzie - wyjechaliśmy o 9H45 a 20 minut później tuliłam ją do siebie. Na porodówkę wwieźli mnie windą, wsadzili na fotel i główka już była na zewnątrz. To naprawdę CUD, poza tym wspaniałe położne i lekarze.
Nika,Bogusia dziękuję za pamięć :iq: pamiętam o Was w codziennej modlitwie, szczególnie za wszystkie oczekujące Mamusie!
Komentarz
Trzymamy kciuki :de:
Ja dokładnie tak samo
+
+++
Wszystkiego dobrego.
Przede wszystkim dziękuję ogromnie za modlitwę!!! Mała Anna Maria jest już z nami - od dzisiaj w domku :-) 3730 g, 56 cm, 10 Apgar, urodzona w czepku!
Pan Bóg czuwał nad nami i zdążyliśmy na ostatni moment. Nie wiem ile mąż miał na liczniku, bo nie byłam w stanie kontrolować, mała pchała się na świat a on gnał jak na filmach. Nie spodziewałam się, ze tak szybko to pójdzie - wyjechaliśmy o 9H45 a 20 minut później tuliłam ją do siebie. Na porodówkę wwieźli mnie windą, wsadzili na fotel i główka już była na zewnątrz. To naprawdę CUD, poza tym wspaniałe położne i lekarze.
Nika,Bogusia dziękuję za pamięć :iq:
pamiętam o Was w codziennej modlitwie, szczególnie za wszystkie oczekujące Mamusie!
Moje serdeczne gratulacje!:flowers::flowers::flowers:
Witaj Aniu po tej stronie brzucha :bigsmile:
G R A T U L A C J E !!!
Witaj Aniu na świecie! Dużo Łask Bożych dla Ciebie i Mamy.
Ale super!!!!
Tez bym tak chciala!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucałuj Anusię w czółko ode mnie :rainbow:
Gratulacje ogromne wspaniałej Córeczki i szybkiego porodu.:flowers::flowers::flowers:
PS. Anie Marynie to bardzo zdolne i bystre dziewczynki :bigsmile:
Wiem coś o tym, bo sama mam Córeczkę o tych imionach dokładnie.:bigsmile: