jest też do niego adapter na fotelik i wtedy na przodzie można wozić malucha w foteliku, ja czasami woziłam nim 3. Oddam za tyle ile jest w stanie za niego dać.
Jestem z Krakowa, w okolicy mogę podrzucić autem, jak tylko sie spodoba :-)
Joanna, a jak sie sprawdza taki wozek?
Bo ja z takich bardziej kompaktowych dla dwojki to znam tylko Phil&Teds, ktory jest (w moim odczuciu) zupelnie niewart swojej zabojczej ceny. Jak sie prowadzi ten Twoj?
Sprawdza się świetnie, ale trzeba mieć dużo siły jak zasiądą starsze dzieci. My używaliśmy go głównie w wakacje, na wyjazdach, wycieczkach. Pchał głównie mąż, czasami trójkę naraz. Dość ciężko się podbija, ale jak przyblokowałam kółko nogą to dawałam radę nawet z ciężkimi z przodu. Trzeba trochę potrenować
Ja mam taki wózek do oddania (za darmo) - nadaje się od urodzenia do ok 2 lat spokojnie - głęboki / spacerówka, w Poznaniu. W dobrym stanie, ale używany przez dwa lata. Jakby ktoś przyjechał z duzym bagażnikiem - do wzięcia od ręki.
Dzieki Asiu. U nas na razie niepotrzebny jakikolwiek wozek, ale warto byc na biezaco z wynalazkami.
Sprowadzalas go z US? Czy przez Allegro? Czy w PL sie bezposrednio kupuje?
Komentarz
http://strollerreviews.net/2010/02/23/joovy-caboose-stand-on-tandem-stroller/
jest też do niego adapter na fotelik i wtedy na przodzie można wozić malucha w foteliku, ja czasami woziłam nim 3. Oddam za tyle ile jest w stanie za niego dać.
Jestem z Krakowa, w okolicy mogę podrzucić autem, jak tylko sie spodoba :-)
Bo ja z takich bardziej kompaktowych dla dwojki to znam tylko Phil&Teds, ktory jest (w moim odczuciu) zupelnie niewart swojej zabojczej ceny. Jak sie prowadzi ten Twoj?
Sprowadzalas go z US? Czy przez Allegro? Czy w PL sie bezposrednio kupuje?