Gratuluję zdanych egzaminów. Nie wiem czy ten czas tak leci czy to nowa fryzurka ale spoważniała bardzo. To już nie dziewczyneczka tylko młoda kobietka.
Ostatnio Weronika w bardzo dobrej formie Coraz bardziej samodzielna. Od kilku dni sama sobie kanapki robi (oczywiście z pokrojonego chleba) i jest z tego bardzo dumna. Jest mocno zmotywowana. W szkole atualnie nie ma już lekcji, ale codziennie ma z innego przedmiotu całoroczny test podsumowujący. Wczoraj zanim wróciła do domu napisała mi takiego smsa:
"Mamo, super mi poszło na historii. Myślę, że warto się uczyć. Wszysttko wiedziałam, bo się uczyłam. No i wiedziałam z pamięci".
Dzis wiekszosc dnia sie uczyła bo w pn polski
Humor jej dopisuje, snuje plany na przyszłośc. I po cichu wciąż wierzy, ze kiedyś bedzie całkowicie zdrowa. Nie odbieramy jej tej nadziei...
Komentarz
A w wakaje zaległe egzaminy ed.
Weronika kwitnie. Bardzo jest ostatnio zdyscyplinowana. Ćwiczy codziennie, takze poza rehabilitacją. Chodzi na spacery, pilnuje diety...
Postanowienie wakacyjne- schudnąc.
Trzymamy kciuki!
Duuuuużo w Niej radości
Chwała Panu!
Wiec znów o zdrowaske prosimy...
A dzis...
Obcieła włosy i jest zupełnie odmieniona
Może by się pokazała w tej nowej fryzurce?
Świeżo upieczona licealistka.
Nie wiem czy ten czas tak leci czy to nowa fryzurka ale spoważniała bardzo. To już nie dziewczyneczka tylko młoda kobietka.
Ostatnio Weronika w bardzo dobrej formie
Coraz bardziej samodzielna. Od kilku dni sama sobie kanapki robi (oczywiście z pokrojonego chleba) i jest z tego bardzo dumna.
Jest mocno zmotywowana.
W szkole atualnie nie ma już lekcji, ale codziennie ma z innego przedmiotu całoroczny test podsumowujący.
Wczoraj zanim wróciła do domu napisała mi takiego smsa:
"Mamo, super mi poszło na historii. Myślę, że warto się uczyć. Wszysttko wiedziałam, bo się uczyłam. No i wiedziałam z pamięci".
Dzis wiekszosc dnia sie uczyła bo w pn polski
Humor jej dopisuje, snuje plany na przyszłośc. I po cichu wciąż wierzy, ze kiedyś bedzie całkowicie zdrowa.
Nie odbieramy jej tej nadziei...