Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

wątek wspierający dużąmamę :)

245

Komentarz

• dużamamo, dzielna jesteś!

siły i pokoju w sercu, madrych lekarzy, i zeby wszystkio poszło bardzo dobrze!
  • Kochani jestem... Jestem bardzo spokojna, ogólnie sprzątam i staram się dziś spędzić jak najwięcej czasu z dziećmi. Wieczorem porobimy (tradycyjnie) zdjęcia z brzusiem)))
    Ale moja radość oczekiwania miesza się ze strasznym "bólem" gdy czytam wątek poświęcony dzieciom Małgosi...tak trudno jest się cieszyć własnym szczęściem, gdy ktoś obok tak cierpi. Wczoraj z dziećmi 2 x roraty, spowiedź i komunia. Pierwszy raz moje dzieci o 7 w Kościele, bardzo dzielne i wiedziały dlaczego tam są. Msze w intencji dziewczynek zamawialiśmy razem. To dla naszej rodziny wielki ADWENT i lekcja "wiary".

Jutro z dużymtatą jedziemy na 8.30 na Mszę i od razu do szpitala. Wiem, że będzie dobrze. Ufam i baaardzo się cieszę, że już jutro utulę swoją ( 4-o kilogramową:bigsmile:) kruszynkę))))
  • Wszystkiego dobrego myślałam, że tylko ja jestem dużąmama:wink: +++
  • Duzamamo życzę szczęśliwego rozwiązania i powrotu do domu z dzidziusiem na święta.
    Ja mam dwójkę przedświątecznych dzieci. Pamiętam, że już mi wody odchodziły, a ja jeszcze ciasta chciałam upiec. U mnie zawsze były porody przedwczesne, więc nigdy nie zdążyłam się należycie przygotować.
  • dużamamo, powodzenia! +++
  • Duza mamo! Powodzenia!

Obys szybko byla sprawna. +++
  • Czy już coś wiadomo...?
    +++
  • Pewnie w południe może czegoś się dowiemy,najpierw muszą ją przygotować, kroplówki itp.
    Duza mamo dziś ogarniam ciebie Koronką+++ To łaska, że jesteś spokojna, pełna zaufania do Boga.
  • może to już:bigsmile:
  • Ktoś ma namiary?
  • Pisałam SMS-a, ale - oczywiście - na razie nie mam odpowiedzi.
  • Dostałam właśnie wiadomość od Męża Dużejmamy, że cięcie przełożone na jutro. Dziękują za troskę.:bigsmile:
  • to trwamy w oczekiwaniu +++
  • Dziękujemy Wam za wsparcie i troskę. Rzeczywiście cięcie zostało przełożone na jutro. Najprawdopodobniej po 9. Dziewczyny zostały już w szpitalu w kapciach i szlafroku :)

Na tę chwilę wszystko jest w najlepszy porządku.
    /dużytata
  • Też tak myślałam, że coś na jutro się przełoży, jak się nic nie dzieje to wolą poczekać na dzień roboczy.Ale koronka w intencji udanego porodu odmówiona.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.