Kochani!!! Piszę ja - duzamama - (lepiej późno niż wcale))) Dziękuję wszystkim za modlitwę i wsparcie - czułam je i naprawdę byłam "silna". Z JAśminką wyszłyśmy dopiero w czwartek po południu, bo traciła na wadze i glukoza mocno spadła. Morfologia też kiepska, więc kazali "dokarmiać" i stawić się na badania po świętach. Napewno rozpiszę się na spokojnie po świętach.
I teraz kochani spóźnione ale szczere i prosto z naszych serduszek życzenia :
"Niech Wam Dzieciątko błogosławi Niech się uśmiechnie od stajenki Niech w Waszych sercach Jak w bożym Betlejem Znowu narodzi się maleńki..."
Ja jeszcze nie gratulowałam :shamed:Takie zawirowanie przez te święta...
A więc: WIELKIE GRATULACJE!!! Śliczna dziewuszka!
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
Komentarz
Według najświeższych szpitalnych informacji, na jutro mam szykować furmankę na odbiór moich dziewuch i powrót do domu
gratulacje!!
GRATULACJE! Niech zdrowo rośnie, a dzielna Mama wraca szybko do pełni sił :rainbow:
Gratulacje!!!:flowers::flowers::flowers:
Piszę ja - duzamama - (lepiej późno niż wcale)))
Dziękuję wszystkim za modlitwę i wsparcie - czułam je i naprawdę byłam "silna".
Z JAśminką wyszłyśmy dopiero w czwartek po południu, bo traciła na wadze i glukoza mocno spadła. Morfologia też kiepska, więc kazali "dokarmiać" i stawić się na badania po świętach. Napewno rozpiszę się na spokojnie po świętach.
I teraz kochani spóźnione ale szczere i prosto z naszych serduszek życzenia :
"Niech Wam Dzieciątko błogosławi
Niech się uśmiechnie od stajenki
Niech w Waszych sercach
Jak w bożym Betlejem
Znowu narodzi się maleńki..."
Po prostu... dziękuję Wam, że jesteście.....
ech ...dzieci są cudne))))
Mniam mniam - gratulacje dziewczyny :bigsmile:
A więc: WIELKIE GRATULACJE!!! Śliczna dziewuszka!
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers: