dopisek "zgodne znową podstawą programową" to czasem chwyt socjotechniczny... książka ta sama... zgodna... a kto w księgarni ma czas porównać strona po stronie? w necie to nawet nie sposób
Bea, sprawdzę bo chyba w komórce leżą. Historia była na pewno, matematykę mam ze WSiP ale "matematyka wokół nas" to pewnie nie to. A przyrody nie pamiętam, ale rzucę okiem później.
Bea, jest tak. Pomyliłam klasy... X_X Przecież Javi teraz piątą skończył, nie czwartą. I historię miałam z piątej, ta z czwartej poszła już do ludzi.
Czyli z tego, co potrzebujesz nie mam nic. Przyrody mam dwie, ale albo "Przyrodo witaj!" ze WSiP, albo "Mój świat" z Nowej Ery. No i "Matematyka wokół nas".WSiP
Jeśli choć matematyka Ci się przyda, to daj znać. Z pozostałymi lecę do odpowiedniego wątku.
I znów to samo Kupiłam córce podręcznik (na szczęście używany) i okazało się, że już nieaktualny. Podręcznik jest z 2008 roku, a nowa podstawa programowa była rok później :-S Potrzebuję więc podręcznika do III gimn. "Matematyka z +"
Komentarz
I tak wcześniej niz we wrześniu nie będziemy kupować.
Starszym chłopakom pewnie w antykwariacie.
Przecież Javi teraz piątą skończył, nie czwartą. I historię miałam z piątej, ta z czwartej poszła już do ludzi.
Czyli z tego, co potrzebujesz nie mam nic. Przyrody mam dwie, ale albo "Przyrodo witaj!" ze WSiP, albo "Mój świat" z Nowej Ery.
No i "Matematyka wokół nas".WSiP
Jeśli choć matematyka Ci się przyda, to daj znać. Z pozostałymi lecę do odpowiedniego wątku.
Przepraszam Cię za zamieszanie.
">
muzyka kl 4 "Muzyczny swiat" cz 1 podr wyd Mac
ma może ktoś " Wiedza o kulturze" Panek chętnie odkupię bo w tym roku wyszła nowa a nam potrzebna stara
O to super!!!!!!!
mogę pożyczyć?