Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Zakupy spożywcze przez internet

2»

Komentarz

• edytowano lipca 2013
    mi dziś zależało na czasie i paczaj... dzwoni dostawca z almy, że może już przywieźć zamówienie - po 2 godzinach od wysłania zamówienia mam wszystko w lodówce i jeszcze zapłaciłam 10zł mniej, niż wyliczyła mi to strona, a przesyłka i tak za free.

@E.milia, tego tesco to nie wiedziałam nawet, ciekawe, czy jak się przeprowadzimy, też będę mieć takie wypasione możliwości... hm...
    -----------------------------
    Za pierwsze zamówienie ołacisz 10 zł mniej, to taki bonus od Almy dla nowych klientów :).
  • U mnie pojawił się kiedyś niezamawiany kurier z almy, cały w dredach i kolczykach, z ogromnymi torbami, które wynosił z auta. Pogoniłam dziada, że nie do mnie, bo nic nie zamawiałam, że na pewno do sąsiadów. Nie byłam miła, ani cierpliwa, a że się śpieszyłam, to agresywnie trzasnęłam drzwiami - w ostatniej chwili słysząc cienki głosik kuriera "ale to jest zapłacone", więc je znów zaintrygowana otworzyłam wpuszczając światło nieśmiałej  nadziei, a on dodał, że na pewno na ten adres. Okazało się, że ktoś z rodziny zrobił mi niespodziankę na Święta. Całe szczęście, że kurier był więcej niż asertywny :)
  • Mnie w analogicznej sytuacji uprzedzono, że "przyjdzie niespodzianka" 8->
  • a to fajny pomysł, żeby komuś zrobić niespodziankę- ale ktoś musi być w domu, tak więc nie wyobrażam sobie żeby tak bez uprzedzenia ryzykować...
  • no i jeszcze śmieszna historia - kiedyś zamiast 6 butelek wody mineralnej zamówiłam 6 zgrzewek wody.
    Przy drugiej zgrzewce jeszcze nie reagowałam ale już potem załamałam się... Rzeczywiście tyle zamówiłam...
    Dzieci sobie wieżyczki z nich układały...
  • Ja zamawiam minimum trzy zgrzewki, mniej nie ma sensu przy takiej pijaczce jak ja image
  • edytowano listopada 2013

I ten sklep siostrzeńca @Marcelinahttp://biofood.istore.pl/pl/?

Sklep nadal działa?
    Link mi nie wchodzi...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.