jeśli swój udział potwierdzi MonikaN, to pozostaje mi prosić Cię o zapytanie w I Róży, ponieważ z wątku o jej weryfikacji wynikało, że być może mają braki.
jeśli swój udział potwierdzi MonikaN, to pozostaje mi prosić Cię o zapytanie w I Róży, ponieważ z wątku o jej weryfikacji wynikało, że być może mają braki.
braki ,albo... sama nie wiem,czy róża w ogóle jeszcze istnieje...? i też chciałam zapytać czy może macie dwa miejsca wolne dla nas..? sama nie wiem co robić
Hm... moja babcia jest "szefem" kółka różańcowego u siebie w parafii i ksiądz prowadzący nigdy nie miał wątpliwości co do tego, czy można łatać, żeby się ilość zgadzała. Ja tam jestem tylko szarym płatkiem tej róży, więc pewności nie mam.
Miałam coś potwierdzić, doczytałam. Miałam chwilowe zawirowania, wybaczcie, ale wszystko w porządku i trwam nadal. I dziękuję Ci bardzo Olesiu, że się zajęłaś wszystkim podczas mojego "nawalenia" nie wódą oczywiście . To co najważniejsze uciekało mi, ale już się nie dam będę walczyć jeszcze mocniej i zapóźniona dokładam Helenkę KotkaMamrotka.
Komentarz
no właśnie też tego nie wiem i co by powiedziała nasza założycielka i jak to wygląda ze zgłoszeniem róży w odpowiednie miejsca...?oj smutne to to..
Msza w intencji Waszej Róży zamówiona przeze mnie u naszego proboszcza, fundnięta przez Gregoriusa:
9 pażdziernika 2012
kościół pw. Maryi Królowej w poznaniu
godz. 19.40 (trydencka)
Nie mam nic do Ciebie Bogna. preferowałem Trydentkę i się doczekałem. Wielgachne Bóg zapłać za zorganizowanie.
Miałam coś potwierdzić, doczytałam. Miałam chwilowe zawirowania, wybaczcie, ale wszystko w porządku i trwam nadal. I dziękuję Ci bardzo Olesiu, że się zajęłaś wszystkim podczas mojego "nawalenia" nie wódą oczywiście . To co najważniejsze uciekało mi, ale już się nie dam będę walczyć jeszcze mocniej i zapóźniona dokładam Helenkę KotkaMamrotka.
Dzięki Wam, że jesteście .