Duże ilości prania można rozwiesić na wieszakach i na drążku (pierwsze zdjęcie). Dlugie męskie spodnie jak najbardziej się zmieszczą. Łatwiej też potem prasować, bo nie ma zagnieceń. Można też tu odwieszać już uprasowane rzeczy, zanim się zaniesie na właściwe miejsce.
Do tego "skrzydłowa", składana suszarka np. do pościeli (zdjęcie niżej). Ale większość rzeczy na tej "garderobie na kółkach".
Ja mam trzypoziomową z Lidla i jestem z niej baardzo zadowolona. Jeśli chcę powiesić coś długiego, to po prostu rozkładam tylko górny poziom. Jest na kołach. Składa się na płasko. I z każdej strony ma uchwyty na wieszaki. Tak suszę koszule. Kosztowała 69 lub 59zl.
Wiem, sama czekam na promocję, bywały w realu za 150zł, bo naprawdę warto. Naszą dostaliśmy nieco uszkodzoną i służy nam już 8 lat i pewnie posłuży jeszcze długo, bo bardzo solidna. Rodzicom chciałam zrobić dobrze i kupiłam taką jak pokazała IrenaB i to był bez sensu zakup, tańsza dużo, ale jakość niestety nieporównywalna W tym przypadku potwierdziło się powiedzenie, "co tanie to drogie".
Suszarka dzis przyszla! Sama zlozylam (w koncu na cos sie ten techniczny universytet przydal ), jutro pranie robie. Podoba mi sie w niej, ze samemu mozna regulowac odstepy miedzy poziomami, nie powinno nic zawadzac.
Ja mam najprostszą suszarkę z Ikei (dwa dłuższe boczki rozkładane) i stawiam obok kominka (w zasadzie to nowoczesna, żeliwna koza). Mieści mi 1,5 prania czyli jakieś 10kg. Gdy pralka skończy następne najczęściej część rzeczy - tych lżejszych już wyschnie i moge dorzucić.
Komentarz
to musze w ikei poszukac, bo ta dosyc droga jest.
Dlugie męskie spodnie jak najbardziej się zmieszczą. Łatwiej też potem prasować, bo nie ma zagnieceń. Można też tu odwieszać już uprasowane rzeczy, zanim się zaniesie na właściwe miejsce.
Do tego "skrzydłowa", składana suszarka np. do pościeli (zdjęcie niżej). Ale większość rzeczy na tej "garderobie na kółkach".
http://allegro.pl/mega-pojemna-suszarka-ubran-ubrania-pranie-60m2-i2718935182.html
@-)
Nic to, biere beret i idę pod kościół ;-)
)
Czailam sie na nia juz troche, potrzebowalam tylko jeszcze ostatwcznego potwierdzenia, ze po zakupie tej suszarki moje zycie bedzie piekniejsze