Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Kiermasz na rzecz stowarzyszenia - 14 grudnia

2

Komentarz

• Rosea, cudo!!!
  • Tu sobie można ostrzyć pazurki na resztę: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.117379371761084.24831.103240836508271&type=1

Policzone i zaplanowane co do jednej bombki ;)

• Czy jest już dosyć fantów, czy jakieś by się ew.jeszcze przydały?
  • Kurcze, szkoda, ze nie dotrę.... Fortunę bym straciła.
    @Inka, kupisz mi coś? :-)
  • @Marcelina - a Iwonkowe stroiki i moje anioły &company dotarły?
  • Rosea, baaaaardzo mi się podoba ten drugi - biały z cynamonem. Czy dałoby się zamówić taki u Ciebie? (nie będzie nas na Akademii, bo mąż i córa chorzy).
  • Ok, na priv potem się zgadamy, bo do pracy lecę :) :) :)
  • Rosea, w tej farmacji to Ty się marnujesz... ;)
  • @Rosea - fantastyczne te stroiki! cudne :)
  • Rosea, w tej farmacji to Ty się marnujesz... ;)
    kiedyś rzucę farmację, musi mi tylko wyjść florystyka (też na f ;) )
    Kerima piszę priv
  • A ja zakupiłam ten wieniec biało-niebiesko-brązowy. :D
  • A ja coś kupiłam tylko nie wiem co, bo jeszcze tego nie mam i to coś po prostu do mnie dojedzie. :D
  • Iwonka, Sylwunia - doszło!
    Poszło bardzo dużo rzeczy, sporo pieniędzy udało zebrać - a to, co zostało, pojechało na dogrywkę do Sulejówka i mamy nadzieję, że tam już zejdzie do zera.
    Swoją drogą, ciekawe, jak im tam idzie?
  • Iwonka też zrobiła zgrabne, nieduże stroiki na podstawce w kształcie gwiazdki - mnóstwo ich było! A Sylwunia przysłała bibułowe aniołki i szyszunie.
    Olesia upiekła ciasteczka.
    Mańka też, i jeszcze dała puzzle i memo (z SamSamem, capnęłam oba). Oraz zadbała o ciasta i tarty na poczęstunek (mrr).
    Były bieszczadzkie organiczne przetwory KotkaMamrotka i równie organiczny mus z gruszek i jabłuszek Katarzyny.
    Były małe, proste, śliczne szopki od UJi.
    Były filcowanki MamyMiki.
    Były karczochowo-cekinowe bombki od Asi.
    Były stroiki Rosei.
    Były dekupażowe serduszka od Bogny.
    Dziewczyny - jeszcze raz z całego serca dziękuję, że Wam się chciało! Ogromne uściski. Czy jeszcze o kimś zapomniałam? Mam nadzieję, że nie.
  • Jeśli dotarł to powinny jeszcze być kartki świąteczne od nas, w paczce od Sylwuni :) chyba że gdzieś zagineły.

Cieszę się ze wszystko się udało :)
  • no właśnie Twoich kartek nei było, bo je tu sprzedałam 

chciałam ci napisać, ale jak widzę zapomniałam 
    :\">
  • ahahah :) a no to dobrze :) w porządku

uff dotarłam do domu :)

d
  • ot,- idź mi odpisz na priv
  • zaraz zaraz, musze tu wątki ogarnąć póki mała u babci siedzi :)

• @Marcelina - zawieszki Ani poszły do sprzedaży...?
  • Olesiu - tak! A widzisz, jeszcze o Ani zapomniałam.
  • Ja jako totalne beztalecie, nie mogę wyjść z podziwu, ze można takie cuda zrobić.
    Większość dziewczyn ma swoje wyroby na blogach, a jak @asia ? Jej bombki poszły na pniu, Mam dwie takie, to jak nie bedzie miała nic przeciwko temu, to wrzuciłabym do sieci.

Mam tez stroik od Rosei, od Iwony, szopke uJI, trzy aniolki Sylwuni, dwie zawieszkę Olesiowa, grzybki i zurawinę KotkaMameotka.
    Ale naprawdę trzeba było sie orienowac szybko ;;) dosłownie sprzed nosa sprzatnęli mi taki mały stroik Rosei....
  • Ja mam dwa śliczne stroiki szopki (@uJa?)
    i dwie książki Bogny i słoik Pigwa Korzenna :)
  • wstążeczki, tasiemki, cekinki, koraliki jakie im w ręce wpadną mają zbierać dla mnie

Aha!
    :>
  • A wiecie, jaki był dochód? Prawie 1400. Dużo dobrych rzeczy można dzięki temu zrobic.

Bombki Asi miały takie zarąbiste, żywe, bollywoodzkie kolory, strasznie mi się podobały. Moja Łucja wybrała sobie błękitną.
  • A wiecie, jaki był dochód? Prawie 1400. Dużo dobrych rzeczy można dzięki temu zrobic.

Superasto!  w ogóle dobry pomysł z tym kiermaszem.
    :)
  • Czy będzie jeszcze Akademia przed Wielkanocą?

będę robić baranki i nie wiem czy zrobić więcej i podesłać czy nie :)
  • upnę, mogę jakieś jaja zrobić :D
  • a ty tego barana chcesz?
  • solnego? 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.