Bridget, ja mam jakieś kurtki, buty, napewno czapki, szaliki, rękawiczki, pantofle. Proszę napisz na priv albo tutaj, co jest potrzebne żeby nie zarzucić niepotrzebnymi rzeczami. Może jakaś lista, wtedy jest wiadomo co jest obstawione.
AB jesli masz bezpośredni kontakt z rodziną, to może udostępnisz konto. Po troszkę uzbieramy na pierwszy rzut, a resztę skompletuje się jak tylko będzie lista potrzebnych rzeczy.
Jak sie zdecydujesz, to prosze o wiadomośc na priv.
Ja napewno mam jakis nie uzywany zestaw szkolny (pisaki, kredki, farbki), zabawki, książki no i ubrania i buty ale czekam na listę żeby nie powielać.
Nooo, ale sama w to nie wierzę. I to prawie po ciemku jeździłam, bo byłam zapisana w grupie na 14, ale była obsuwa i zaczęłam egzamin dopiero o 16.44...
Komentarz
edit.
mam adres
albo co jeszcze oprócz ubrań najbardziej potrzeba?
Daj proszę adres,gdzie słać.
@Bea@ - jesli chcesz adres to ja mam.
AB jesli masz bezpośredni kontakt z rodziną, to może udostępnisz konto. Po troszkę uzbieramy na pierwszy rzut, a resztę skompletuje się jak tylko będzie lista potrzebnych rzeczy.
Jak sie zdecydujesz, to prosze o wiadomośc na priv.
Ja napewno mam jakis nie uzywany zestaw szkolny (pisaki, kredki, farbki), zabawki, książki no i ubrania i buty ale czekam na listę żeby nie powielać.
Mi też możesz puścić nr konta.
Skoro nie muszę płacić za kolejny egzamin na prawo jazdy....