Nam też za krótko, ale dobrze, że choć tyle się udało . Czekam na wiadomości, ściskamy i pozdrawiamy całą rodzinkę. P.S. A o masło się nie martw, będziemy pamiętać, że Wam smakowało i cosik wymyślimy przy najbliższej okazji. Pewnie sobie ktoś z tej ochrony przypomniał, że żona masło kazała kupić na kolację )
Myślę, że przemyślenia potrzebne, ale na tym forum jest wielu ludzi, pod których przemyśleniami moglibyśmy się śmiało podpisać... i to pewnie wystarczy, i bez nas.
Epoka tanich lotów już się skończyła. Zostały drogie i bardzo drogie.
I tu ciekawostka - z mojego doświadczenia ma sens kupować bilety w agencji, a nie on-line. Przede wszystkim dlatego, że agencja ma wgląd w realną bazę biletów, a te internetowe pokazują za dużo albo za mało. Dodatkowo, pracownicy mają prowizję od sprzedaży i naprawdę się starają, aby klient był zadowolony.
Firma, z której korzystam: Sigma Travel ul. Filtrowa 81, Warszawa tel.: (22) 817 64 39 -41
Polecam wyszukiwarke lotow skyscanner.com Sa ta naprawde wszystkie mozliwe loty, czesto wyszukuje tam jakis niszowych polaczen (duze serwisy zwykle nie maja).
Zwykle tak, bo fajne kombinacje wynajduje (wylot jednym, przylot innym przewoznikiem), albo jakies mniej znane firmy (tylko tam znalezlismy jedno polaczenie w Malezji). Popatrz sobie tez na opcje, mozna wyszukiwac po calej Polsce, albo calymi miesiacami. E: sorry, pytanie nie do mnie i zreszta zle zrozumialam....
Komentarz
Żałuję, że nie da rady się zobaczyć.
A Pax zdecydowała się dojechać jutro?
Czekam na wiadomości, ściskamy i pozdrawiamy całą rodzinkę.
P.S. A o masło się nie martw, będziemy pamiętać, że Wam smakowało i cosik wymyślimy przy najbliższej okazji. Pewnie sobie ktoś z tej ochrony przypomniał, że żona masło kazała kupić na kolację
)
i to pewnie wystarczy, i bez nas.
Przejrzałam kilka ofert lotów. Czy cena (podstawowa) ok 1300 zł za 6 os w dwie strony (2+4) jest satysfakcjąca? Czy da się znaleźć coś tańszego?
I tu ciekawostka - z mojego doświadczenia ma sens kupować bilety w agencji, a nie on-line. Przede wszystkim dlatego, że agencja ma wgląd w realną bazę biletów, a te internetowe pokazują za dużo albo za mało. Dodatkowo, pracownicy mają prowizję od sprzedaży i naprawdę się starają, aby klient był zadowolony.
Firma, z której korzystam:
Sigma Travel
ul. Filtrowa 81, Warszawa
tel.: (22) 817 64 39 -41
Sa ta naprawde wszystkie mozliwe loty, czesto wyszukuje tam jakis niszowych polaczen (duze serwisy zwykle nie maja).
E: sorry, pytanie nie do mnie i zreszta zle zrozumialam....
Może ktoś wie przez jakie strony szukać tanich lotów do USA? Sprawa dość pilna.
Może ktoś...coś..?