Ja też uważam że dziewczyny które kupiły sukienki dzięki Sylwuni powinny to w mailu napisać, że to ona poleciła i jestem pewna że jakiś gratis będzie ! )
Lilu, rozumiem. Też mi się marzą i podobają suknie i sukienki, ale tak bardziej nie na sobie. Z figury, ze stylu jestem typ taki bardziej klasyczno-sportowy i w takich rzeczach dobrze wyglądam. W sukienkach nie za bardzo...może i dlatego, że zwykle noszę buty na płaskim...
A jeśli chodzi o spódnicę, to dziś w spódnicy idę na uczelnię, a co!
Do karmienia, to uszyłabym tak, że karczek z przodu miałby dwie warstwy, wierzchnią można by podnosić w górę, mam dwie koszulki tego typu i baaaaaaaaaaardzo je lubię.
MagdaCh, które kupiłaś? Czy materiał jest bardzo sztuczny? Przyjemny w dotyku czy nie?
No włąśnie zamówiłam dwie takie same - jak ta na zdjęciu - jedną w tym kolorze, a drugą ciemny-grafit, tylko poprosiłam o obydwie do pół-łydki. Bardzo tanie, materiał bardzo miły w dotyku i nie razi sztucznością - wcale nie sprzyja poceniu się. Rewelacja powiem szczerze. Acha, ale trzeba bardzo dobrą bieliznę pod spodem, a nie gumki, które nadmiernie obciskają ciało (biustonosz/majtki), bo z tyłu jest opływowa Ale super - szczerze polecam. Dobre też pod rozpinany sweter bez ściągacza, świetnie wyglądają.
Ta sukienka bardzo dobrze leży na rajstopy, nawet grube, ale nie jestem pewna czy ona jest do leginsów, bo jest bardzo opływowa - ale może nie mam doświadczenia z leginsami, stąd wątpliwości.
Komentarz
i jestem pewna że jakiś gratis będzie ! )
Lilu, rozumiem. Też mi się marzą i podobają suknie i sukienki, ale tak bardziej nie na sobie. Z figury, ze stylu jestem typ taki bardziej klasyczno-sportowy i w takich rzeczach dobrze wyglądam. W sukienkach nie za bardzo...może i dlatego, że zwykle noszę buty na płaskim...
A jeśli chodzi o spódnicę, to dziś w spódnicy idę na uczelnię, a co!