.............................................................................. Mam pytanie ,które na pewno nie jest związane z tematem ale ostatnio gość zaproponował mi naukę masażu i nie mogę go rozgryżć czy chce nauczyć czy czy się dobrze bawić .Jestem po spotkaniu i już rozważam rezygnację . Powiedz od czego powinna powinna się rozpocząć ta nauka .
Przede wszystkim nauka powinna rozpocząć się od teorii tak na wprowadzenie 1-3 godzin. A praktyka od masażu kończyn górnych później dolnych pleców itd. Lepiej naukę rozpocząć od szkoły masażu po której otrzyma się certyfikat MEN + dyplomy potwierdzające kwalifikacje.
ale ja nie szukam w mazowieckim. Wszędzie indziej, tylko nie w stolycy. Wybaczcie Warszawiaki, w sumie nic do was nie mam, ale Wa-wa mnie skutecznie odstrasza.
ale ja nie szukam w mazowieckim. Wszędzie indziej, tylko nie w stolycy. Wybaczcie Warszawiaki, w sumie nic do was nie mam, ale Wa-wa mnie skutecznie odstrasza.
Możesz z samych wyjątkow sobie skompletować znajomych. Jeśli chodzi o mentalność, to ja mam problem z niektórymi innymi miastami Ale wszędzie da się fajnych ludzi znaleźć. Zawsze możesz też zamieszkać na podwarszawiu, klimat inny, a dojazd dobry.
Komentarz
..............................................................................
Mam pytanie ,które na pewno nie jest związane z tematem ale
ostatnio gość zaproponował mi naukę masażu i nie mogę go rozgryżć czy chce nauczyć czy
czy się dobrze bawić .Jestem po spotkaniu i już rozważam rezygnację .
Powiedz od czego powinna powinna się rozpocząć ta nauka .
A praktyka od masażu kończyn górnych później dolnych pleców itd.
Lepiej naukę rozpocząć od szkoły masażu po której otrzyma się certyfikat MEN + dyplomy potwierdzające kwalifikacje.
+
Ale wszędzie da się fajnych ludzi znaleźć. Zawsze możesz też zamieszkać na podwarszawiu, klimat inny, a dojazd dobry.