Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Brukselka w różnych odsłonach

2»

Komentarz

  • Ales watek wyciagnela... :-)
  • Jak zamrozić brukselkę-czy trzeba obgotować ?
  • A ja jem surową, kroje zalewam octem winnym dodaje czegoś z pod ręki, ser żółty rodzynki winogrona co tam mam, goryczka znika od polezenia 10 min w occie.
  • Brukselka - koszmar mojego dzieciństwa (przedszkole). W domu rodzinnym chyba jej nie bywało, nie pamiętam, z resztą, nawet, jak by była, to i tak bym nie tknęła. Ale muszę przyznać, że mnie zainteresowałyście i chyba jutro zakupię i zaryzykuję. Tym bardziej, że mąż będzie miał obiad na szkoleniu, więc nie będzie się musiał męczyć, jak by co. :)
    Chyba mogę brukselkę jako mama karmiąca?
  • Jak zamrozić-pilne!!!!!!!
  • A ja jadłam niedawno brukselkę w barze w pracy. Pycha! Patrz Aniuszka, a w dzieciństwie też nie smakowała, wydawała się gorzka.
  • Do szpinaku się przekonałam, może z brukselką też jakoś pójdzie. :)
  • Jak zblanszować?
  • Spróbujcie na surowo zrobić sałatkę zagadkę.
  • edytowano października 2014
    Surówka zagadka :/

    Moja szwagierka ma mistrza w gotowaniu czegoś nie z tego co trza
    Np barszcz czerwony z ćwikły z chrzanem :))
    Także prawie każde jej danie to Danie Zagadka
    Bo wszyscy pytają
    Co to ku*wa jest :))


    Edit
    Marcelina kiedyś podawała fajny przepis na brukselkę z kremówka
    Raz robiłam i powiem rewelacja
    Ale z tel przepisu nie znajdę a sama nie pamietam ( jakbym miała lepsza pamięć yo bym to jeszcze powtórzyła )
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.