Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Róża Trzecia Matki Bożej Słuchajacej w intencji naszych mężów. Zmiana Tajemnic - PAŹDZIERNIK

1131416181929

Komentarz

• Ja jestem za.
  • edytowano grudnia 2018
    Ok znów światła od nowa. Widać takie moje umartwienie bo nie mogę się ich nauczyć odkąd weszły a już miałam czwarta..Wiem świadczy to oczestotliwosci odmawiania różańca przez mnie. Czy od zaraz obowiązuje ta zmiana?
    edit. Doczytałam. Dużo tych pustych miejsc się zrobiło.. może w pozostałych różach za mężów jest podobnie i moznaby fuzje jakieś porobić , bo 10 osób to skąd  ja wezmę na zaraz  :-) 
    Podziękowali 1Anna78
  • Może póki nie będzie nas więcej weźmiemy po dwie tajemnice?
    Od kiedy zaczynamy, bo ja dzisiaj jeszcze po staremu to co mi wypadało odmówiłam
  • @kuria domowa  mnie jest lepiej modlić się tak jak teraz bo mam po kolei tajemnice w różnych różach i się nie mylę tak. Po co mieszać.
  • Mi też wychodzi po kolei w różnych różach więc też jestem za nie mieszaniem;)
  • Swoją droga to średnio jak 10 osób naraz jakoś tak znikło bez słowa. Ja nie mówię bo sama miałam kryzys ostatnio ale jakbym miała zrezygnować to jednak trza dać znać. No ale ok szukajmy
  • Dopiero weszłam w ten wątek, nie wyświetliło mi się przywołanie, jestem i zostaje w róży, jeśli można 
  • Ja pamiętam, tylko nie rozumiem do końca wg starej czy nowej kolejności dziesiątek, bo odmawiam pierwszą światła a tu jest inaczej?

Podziękowali 1MAFJa
  • Może więcej osób tak ma? 
  • Nie No nie może tak być Kuria nie ma się co obrażać, dobrze ze się zatroszczyłas, wystarczy puste miejsca zostawić tam gdzie są po osobach duchach jeśli dla dziewczyn to ma znaczenie.....i próbować zatkać te dziury
    Podziękowali 2Hanq MagdaD
  • Mogę 2 bolesną- będę miała po kolei 1 i 2
  • Proszę mnie wypisać. Dziekuje
  • Dobrze, zgadzam się, mam nadzieje, ze dam radę jakiś czas 
  • edytowano grudnia 2018
     :) 
    chcialabym sie przylaczyc 
    poprosze 1lub 2 tajemnice
    w sensie jedna lub dwie tajemnice
  •  Przeczytalam, dziekuje i zabieram sie za modlitwe :)  
  • To się cieszę, ze bez zmian.
  • @kuria domowa jest jeszcze jakaś wolna tajemnica? 
  • jeśli tak,  to biorę 
  • edytowano grudnia 2018
    Potwierdzam obecnosc na styczen i dalej :)
  • Potwierdzam jaka to jest 5ta światła? :-)
  • Jestem jestem tylko chora i nie współpracuje z mediami z tej okazji
  • Melduję się!
    Rzadko tu zaglądam a nie pisałam całe wieki.
    Zdaża mi się kuleć z modlitwą :( ale pamiętam.
     +
  • Ja mogę wziąć, proszę o dokładne instrukcje :smile: 
  • Za dzieci odmawiam też światła także super i jasne dla mnie :smiley: 
  • Kochane jestem! Modlę się i oczywiście wszystkie moje Różyczki pozdrawiam !!!
    Podziękowali 1Anna78
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.