@Zuzapola nie potwierdziła, napisałam jej priv i też cisza. Myślę, że uwzględniając fakt, że loguje się regularnie, uczestniczy w dyskusjach, to ta cisza w Róży wystarcza, by uznać, że zrezygnowała z Róży. Szukamy więc kogoś nowego.
1. @In Spe, nie będę robiła już nowej rozpiski, obecnie masz Wniebowzięcie NMP a w grafiku pojawisz się od czerwca. 2. W Róży jest 15 osób, dlatego nie mamy Tajemnic Światła. 3. Jako potwierdzenie proszę o jakąkolwiek aktywność w tym wątku -może być podziękuj pod rozpiską, może być +. W miarę regularnie, jak za długo będziesz milczeć to ścignę Cię na priv.
To chyba tyle formalności. Bardzo się cieszę, że dołączyłaś, życzę obfitości Łask!
@Zuzapola, przykro mi. Wołałam Cię w tym wątku, napisałam do Ciebie priv, napisałam wprost w wątku, w którym dyskutowałaś. Skoro byłaś aktywna na forum, a mi nic nie odpisywałaś, więc uznałam że zrezygnowałaś. Tym bardziej, że jesteś w innej Róży i tam potwierdzałaś obecność, a tu przez pól roku nie.
Wiem, ja tak wchodzę, ale wiadomości nie czytałam niestety... Wiem, że moja wina... Jeszcze w jednej róży jestem, co całkiem przestała funkcjonować i zapomniałam, że Ty @Beta się tą tak pięknie zaopiekowałaś. Tak mi jakoś przez chorobę ciężko było trzymać wszystko w garści.
Komentarz
1. @In Spe, nie będę robiła już nowej rozpiski, obecnie masz Wniebowzięcie NMP a w grafiku pojawisz się od czerwca.
2. W Róży jest 15 osób, dlatego nie mamy Tajemnic Światła.
3. Jako potwierdzenie proszę o jakąkolwiek aktywność w tym wątku -może być podziękuj pod rozpiską, może być +. W miarę regularnie, jak za długo będziesz milczeć to ścignę Cię na priv.
To chyba tyle formalności. Bardzo się cieszę, że dołączyłaś, życzę obfitości Łask!
Jakże modlitwa się przyda!
A więc zaczynam
Dziękuję również kochanej Nice ( @Nika76) za założenie tego wątku
Czerwiec 2022
Tajemnice radosne
Poniżej rozpiska na sierpień 2022
Zapraszam do potwierdzeń
Tajemnice radosne
Tajemnice bolesne
Tajemnice chwalebne
Dziękuję za trwanie i proszę wszystkich o potwierdzenie.
Tajemnice radosne
Tajemnice bolesne
Tajemnice chwalebne