@ominika- ostatnie Twoje potwierdzenie jest z marca. Proszę zatem o potwierdzenie.
Jest problem z @olgal, bo usunęła konto. Ostatni raz potwierdziła w lutym i nie wiem czy trwa czy wraz z odejściem z forum zrezygnowała z modlitwy. Czy ktoś z Was ma jakiś kontakt z nią poza orgiem?
I jeszcze taka prośba- jeżeli ktoś wie, że ograniczy orga lub w ogóle odchodzi, dajcie proszę znać na priv co z Waszą dziesiatką w Róży.
Ominika też zniknęła z forum. Mamy więc dwie wolne tajemnice (Biczowanie i Wniebowstąpienie). Czy jest ktoś chętny na lipiec, by się modlić dodatkową tajemnicą?
Komentarz
Tajemnice radosne
Tajemnice bolesne
Tajemnice chwalebne
@ominika- ostatnie Twoje potwierdzenie jest z marca. Proszę zatem o potwierdzenie.
Jest problem z @olgal, bo usunęła konto. Ostatni raz potwierdziła w lutym i nie wiem czy trwa czy wraz z odejściem z forum zrezygnowała z modlitwy. Czy ktoś z Was ma jakiś kontakt z nią poza orgiem?
I jeszcze taka prośba- jeżeli ktoś wie, że ograniczy orga lub w ogóle odchodzi, dajcie proszę znać na priv co z Waszą dziesiatką w Róży.
Mamy więc dwie wolne tajemnice (Biczowanie i Wniebowstąpienie). Czy jest ktoś chętny na lipiec, by się modlić dodatkową tajemnicą?
Lipiec 2023
Tajemnice bolesne
Tajemnice chwalebne
Proszę ją wpisać Iwonka od @Nika76 bo chcę mieć powiadomienia
Tajemnice radosne
Tajemnice bolesne
Tajemnice chwalebne