Dobra moje dziewczyny i synek piły i napar ( saszetki z herbapolu) i takie granulowane Hipp itd - nikt nie wygląda ani na szybciej dojrzewającego ( raczej za późno) ani syn nie zamienia sie w dziewczynę. Tylko to bylo lat temu ileś , może teraz produkuje sie herbatki z żiól genetycznie modyikowanych , kto wie ?
Moi dostawali takie soczki -jabłkowy z koprem w butelkach, no nie wiem, ale jeden lubił różowy kolor nawet święty Mikołaj miał różową brodę na obrazkach, miał Barbie syrenkę, ale widać koper przestał działać bo wyrósł z tego ...
A tam, nie przejmuj się taki okres przejściowy. Mój synek od urodzenia kochal koparki i dźwigi a barbie i wszystkiego różowego co z nią związane nie nawidzi ale to ze wzgl. na swoje siostry.
@Skatarzyna Ucielam sobie drzemkę pod wieczór i prosiłam, zeby mnie obudzić za 1-1,5 godz ) Komp nie wyłączony to sobie zaległości czytałam wieczorne
@prowincjuszka Kobieto Droga A przestań Ty tak wszystko brać do siebie , Ja wiem taka już jestes i raczej sie nie zmienisz. Podobnie jak ja i mój koszmarny pesymizm- udręka domowników Ale jakby tak brać serio każda wyczytana "sensacje" to musiałabym brać sznur ( z bio surowca) i heja na nieskażone drzewo zamykać Za dziecka przyglądałam "Skandale" to oduczyło mnie wiary we wszystko jak leci co wypuszczono drukiem )
Komentarz
Tamto zdjęcie, co widziałaś, to wiele kilogramów temu.
zdecydowanie przesadzasz.
We wszystkim.
Ktoś stara sie zdrowo odzywiac-obraża swoich rodzicow.
Jaaaaasne.
Lekarze każą karmić do 5 rz.
Ofkors.
I do picia niemowlętom podaje sie napar z kopru WŁOSKIEGO,nie pisz wiec juz proszę o tym koperku do ziemniaków.
Tylko to bylo lat temu ileś , może teraz produkuje sie herbatki z żiól genetycznie modyikowanych , kto wie ?
Ucielam sobie drzemkę pod wieczór i prosiłam, zeby mnie obudzić za 1-1,5 godz
)
Komp nie wyłączony to sobie zaległości czytałam wieczorne
@prowincjuszka
Kobieto Droga
A przestań Ty tak wszystko brać do siebie ,
Ja wiem taka już jestes i raczej sie nie zmienisz. Podobnie jak ja i mój koszmarny pesymizm- udręka domowników
Ale jakby tak brać serio każda wyczytana "sensacje" to musiałabym brać sznur ( z bio surowca) i heja na nieskażone drzewo zamykać
Za dziecka przyglądałam "Skandale" to oduczyło mnie wiary we wszystko jak leci co wypuszczono drukiem )
Ty masz w ogóle bardzo specyficzne doświadczenia.