Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Duże ogórki

2»

Komentarz

  • Ja duze obieram, kroje na ćwiartki i robie w zalewie musztardowej. Pyszne są.
  • http://www.garnek.pl/anet36/10574698/ogorki-w-zalewie-musztardowej ;

    tylko ja zawsze je obieram bo wtedy lepiej przesiąkają musztarda. Jest tez przepyszna salątka z miodem. Bardzo mi smakuje

    http://cinnamonobsession.blogspot.com/2013/03/ogorki-w-zalewie-miodowej.html

    tylko zawsze obieram ogórki i kroje na cieniutkie plasterki w malakserze (no albo na takiej szatkownicy recznej jak ktoś ma. Ja nie posiadam ale muszę sobie kupić bo to fajna sprawa) One są pycha i na kanapki i do drugiego dania jako salatka. Slodkawe są, ale nie mocno slodkie tylko taki akcent miodu mają. Fajna sprawa :)
  • Paul-inka czy ogorki w miodzie pasteryzujesz jak w przepisie?
  • Pateryzuje ale nie zostawiam w zadnym garnku tylko pogotyje z 3-4 minuty wyjmuje i ustawiam wieczkami na dół na tacce i zostawiam na noc a potem wynosze do spiżarni i tam już normlanie ustawiam i stoją. Ale czy długo to Ci nie powiem bo one zawsze pierwsze wychodzą ze spiżarni :D
  • @M_Monia - przepraszam, że nie odpisałam od razu. Bardzo zarobiona jestem przez ostatni 3 dni. Dziś jak się opiorę i omiotę po trzydniowej przerwie, to postaram się wieczorem napisać do Ciebie coś mądrego na interesujący Cię temat.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.