Dziewczyny dajcie znać, że jesteście, bo nie wiem czy wciąż wszyscy trwają, czy trzeba jakąś wymianę robić. Podziękujcie pod tym postem. Zobaczymy ile nas jest.
Ja chciałabym zrezygnować. Chciałby ktoś przejąć moje miejsce? Dopóki nie znajdzie się chętny - trwam.
Ja byłabym chętna, tylko mnie uświadomcie proszę jak to działa?
@September Sprawa jest prosta: Codziennie odmawiasz dziesiątkę różańca w intencji męża i mężów z Róży. Na początku miesiąca zmienia się tajemnica i intencja. Możesz od jutra wystartować za mnie. Ja w tym miesiącu mam 5 tajemnicę radosną, a intencja to: o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Przepraszam Was baaaaardzo nie mam kiedy tu wejść, żyje w jakimś biegu i szczerze mówiąc nie zarejestrowałam, że to inny miesiąc.. już się poprawiam. A może ktoś chciałby przejąć za mnie ten obowiązek?
Tajemnice Radosne 1. @balbi- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Anka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Pipijo- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @beabea- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @September -o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła 1. @Anulcia- O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Quintana- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @czekolada - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Sonia -O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @mysikrolica- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @chabrowa - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@monika5- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3.@mammamia- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4.@zielonychrupak- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5.@Milagro- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne 1. Monika - koleżanka Felicyty - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2.@WandaB- O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3Kinga -siostra @Kasik- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4.@zoja - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @elladoc- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Tajemnice Radosne 1. @elladoc- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @balbi - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Anka- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Pipijo- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @beabea -o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła 1. @September- O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Anulcia - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku 3. @Quintana - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @czekolada -O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Sonia - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @mysikrolica - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2. @chabrowa - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3. @monika5 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4.@mammamia - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5.@zielonychrupak - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne 1. @Milagro - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. Monika - koleżanka Felicyty O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @WandaB - O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. Kinga -siostra @Kasik - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @zoja - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Wchodzę na ich profile i u mnie pokazuje, że elladoc juz od sierpnia2016 tu niebyła, zielony chrupak- strony nieodnaleziono, a Anka i chabrowa niedawno wchodziły wiec na priv pewnie do nich napisałaś?
Konsultowałam się z osobą odpowiedzialną za inną różę. Mają taką zasadę:
jeśli ktoś przez 3 miesiące nie potwierdza uczestnictwa w modlitwie, przez kolejne 3 miesiące wysyła się do niego maile z prośbą o potwierdzenie. Jeśli nadal nie ma potwierdzenia - szuka się kogoś nowego na to miejsce.
Komentarz
Pytatnie. Czy ta róża jest jeszcze aktywna ??????
@September
Sprawa jest prosta: Codziennie odmawiasz dziesiątkę różańca w intencji męża i mężów z Róży. Na początku miesiąca zmienia się tajemnica i intencja. Możesz od jutra wystartować za mnie.
Ja w tym miesiącu mam 5 tajemnicę radosną, a intencja to: o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Pozdrawiam!
Wpiszesz w nowej grudniowej rozpisce September zamiast mnie?
Tajemnice Radosne
1. @balbi- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Anka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Pipijo- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @beabea- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @September -o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Anulcia- O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Quintana- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @czekolada - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Sonia -O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @mysikrolica- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @chabrowa - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@monika5- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3.@mammamia- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4.@zielonychrupak- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5.@Milagro- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. Monika - koleżanka Felicyty - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2.@WandaB- O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3Kinga -siostra @Kasik- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4.@zoja - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @elladoc- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@balbi- modlitwy początkowe
@megima i @September - zamieniłam Was.
@zoja - zamieniłam Ci tajemnicę tak jak prosiłaś.
Zmiana na styczeń:
Modlitwy początkowe - @elladoc
Tajemnice Radosne
1. @elladoc- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @balbi - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Anka- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Pipijo- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @beabea -o wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @September- O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Anulcia - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku
3. @Quintana - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @czekolada -O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Sonia - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @mysikrolica - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @chabrowa - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @monika5 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @mammamia - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @zielonychrupak - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Milagro - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. Monika - koleżanka Felicyty O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @WandaB - O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. Kinga -siostra @Kasik - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @zoja - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@zielonychrupak
@Anka
@chabrowa
@elladoc
Czy ktoś ma z nimi kontakt?
jeśli ktoś przez 3 miesiące nie potwierdza uczestnictwa w modlitwie,
przez kolejne 3 miesiące wysyła się do niego maile z prośbą o potwierdzenie.
Jeśli nadal nie ma potwierdzenia - szuka się kogoś nowego na to miejsce.
Co Wy na to, abyśmy przyjęły taką zasadę?
Znacie kogoś, kto chciałby dołączyć do róży?
w tym miesiącu modlitwy początkowe i 1 radosna,
od lutego wpiszę Cię na listę, ok?
czyli w styczniu 5 bolesna, ok?