Sluchajcie, nasunelo mi sie pytanie. Jak Wy zobaczycie, ze na sprawdzianie dziecko czegos nie zrobilo, a juz zajmują sie innym dzialem, to nadrabiacie braki? Musi sie nauczyc tego co nie umialo?
Kalinosia, ale jak uczeń otrzymuje sprawdzian to najczęściej juz zaczal kolejny dzial. Jakos nie pomyślałam by uczyć sie tego co nie poszlo, chyba ze miałoby dziecko pisac poprawę. Jakos w tej kwestii wazniejsze są dla mnie kartkówki, bo informują na bieżąco.
@beabea, podobnie było na egzaminach specjalizacyjnych z interny. Ze nie będą publikować odpowiedzi, bo prawa autorskie ukladajacych. Ale jakoś to prawnie obalili zdający. Acz wojna była długa. Okrutnie mnie bawi posiadanie prawa autorskich do pytań z matmy kl.3 . Beabea, zresztą poczytaj na temat prawa autorskich, mnóstwo rodzajów obejścia jest. Wystarczy, że np. skopiujesz wszystkie pytania prócz jednego.
Komentarz
Beabea, zresztą poczytaj na temat prawa autorskich, mnóstwo rodzajów obejścia jest. Wystarczy, że np. skopiujesz wszystkie pytania prócz jednego.