1 Nie pozwólcie, aby serca Wasze były wstrząśnięte. Wierzycie w Boga? I we Mnie wierzcie! 2 W domu Ojca mego jest mieszkań wiele. Gdyby tak nie było, to bym wam powiedział. Idę przecież przygotować wam miejsce. 3 A gdy odejdę i przygotuję wam miejsce, przyjdę powtórnie i zabiorę was do siebie, abyście i wy byli tam, gdzie Ja jestem. J,14.1-3
Kochani! Pan przygotował miejsce Andrzejowi i - ufamy - przyjął go do Siebie. Uwielbiajmy Go. Dziękujmy Mu za życie Andrzeja, wszystkie jego owoce, za świadectwo wiary, nadziei i miłości, które składał swoim życiem. Dzień przed odejściem, kiedy zmienił oddział, przez pielęgniarkę powiadomił mnie o tym, zapytałam, co mu przywieźć. Odpowiedział: "Uśmiech" . Gdy godzinę później go zobaczyłam był rozpromieniony i pełen wdzięczności. Mówił z dużą trudnością, nie wiem dokładnie, co przeżył, ale był bardzo, bardzo szczęśliwy.
Dziękujemy Wam, że jesteście tak blisko nas, Rodzino w w Chrystusie . I prosimy, módlcie się za duszę Andrzeja ale też za nas, abyśmy dobrze przeżyli ten darowany nam czas Wielkiego Postu 2016. Niech Pan Was błogosławi! Ewa, Mikołaj, Piotr
Komentarz
+
J,14.1-3
Kochani!
Pan przygotował miejsce Andrzejowi i - ufamy - przyjął go do Siebie. Uwielbiajmy Go. Dziękujmy Mu za życie Andrzeja, wszystkie jego owoce, za świadectwo wiary, nadziei i miłości, które składał swoim życiem.
Dzień przed odejściem, kiedy zmienił oddział, przez pielęgniarkę powiadomił mnie o tym, zapytałam, co mu przywieźć. Odpowiedział: "Uśmiech" . Gdy godzinę później go zobaczyłam był rozpromieniony i pełen wdzięczności. Mówił z dużą trudnością, nie wiem dokładnie, co przeżył, ale był bardzo, bardzo szczęśliwy.
Dziękujemy Wam, że jesteście tak blisko nas, Rodzino w w Chrystusie .
I prosimy, módlcie się za duszę Andrzeja ale też za nas, abyśmy dobrze przeżyli ten darowany nam czas Wielkiego Postu 2016.
Niech Pan Was błogosławi!
Ewa, Mikołaj, Piotr
Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie...
+