jutro szczególnie niebo otwarte na nasze wołanie, o kim koniecznie przypominać Matce w tej godzinie? ja za naszym Kajtusiem proszę. ale godzina długa, razem się módlmy we wszystkich intencjach, czyją jeszcze wznosić?
O obfite łaski i błogosławieństwo dla Marty, Jolanty i Łukasza. O powrót do prawowitych małżonków. O nawrócenie i powrót do zdrowia dla Łukasza. O całkowite uleczenie z choroby dla matki 5. dzieci z Krakowa. O zaprzestanie terminacji ciąż w krakowskich szpitalach. O prawną ochronę życia dzieci nienarodzonych w naszej ojczyźnie.
Za Natalię, o nawrócenie i dobrego męża. Za Elżbietę, o to, żeby Boga postawiła na pierwszym miejscu, żeby też miała trochę empatii dla innych. Za Anię, Marka, Macieja - o nawrócenia. Za Stasia, o zdrowie. Za Zosię, o harmonijny rozwój. Za Antka, o mądrośĆ. Za Patryka, o pracę. O dom dla nas. O rozeznanie dla mnie O zaufanie dla męża
Za Michała o nawrócenie i dar Bożej mądrości, za Joannę o zdrowie i właściwy wybór studiów, za Piotra o dobry rozwój, za Mikołaja o zdrowie, o wlasciwe rozeznanie powołania przez dzieci i dobrych współmałżonków dla nich, o potrzebne łaski dla męża, o mądrość w wychowywaniu dzieci ,o pokój w naszej ojczyźnie.
O nawrócenie moich braci i ich rodzin Za małżeństwo moich rodziców O uzdrowienie Arka O zdrowie dla całej naszej rodziny O zgodę i miłość we wszystkich rodzinach O pokój na świecie O pracę
Za K i E o łaskę potomstwa. Za M i D o powrót do miłości i jedności małżeńskiej, a także o obfite błogosławieństwa dla Marty i jej powrót do prawowitego małżonka. O dobrą, godna pracę dla mojego męża, aby mógł nas utrzymać. O łaskę wierności Kościołowi dlla naszych dzieci. O dobre decyzje dotyczące edukacji dzieci dla nas i za edukacja domowa w Polsce.
Za moja siostrę o uzdrowienie i nawrócenie. O sily, ufnosc i wszelkie potrzebne łaski, oby ich Pan Bog tak mocno pocieszyl, jak mocno ich doswiadcza. O dobrą śmierć dla mojego dziadka. O nawrocenie i wszelkie potrzebne laski dla moich chrzestnych.
Za naszą rodzinę, szczególnie o to, by nasz Pan uchronił nas przed wszystkim, czego się boimy. By święte, piękne, pełne radości i pokoju było nasze życie. O nawrócenie grzeszników.
O szczęśliwy poród,zdrowie dla dziecka. Zawierzam Niepokalanej każde z dzieci,męża, rodzinę,rodziców,rodzeństwo,przyjaciół,tych którzy nam pomagali,pomagają,modlą się za nas,tych którzy szczególnie potrzebują pomocy Bożej łaski. Za wszystkich tutaj odkrywajacych swoje krzyże i potrzeby.
Ze swojej strony proszę za Męża mego i rodzinę. Za Bernarda z onkologii i jego rodzinę. Za wszystkich chorych onlologicznie, których tak wielu. Za naszych Dobroczyńców. O godne przeżycie zimowego czasu - Matka Najświętsza wie...
O łaskę nawrócenia dla Antoniego. O zdrowie dla Gabrieli. O siły, zdrowie, godne życie i rozwiązanie problemów dla Genowefy i Włodzimierza. O dobrą, godną pracę dla mojego męża, aby mógł utrzymać rodzinę. O siły, zdrowie, wytrzymałość dla całej naszej rodziny.
za męża i dzieci, o łaskę dobrych wyborów i rozsądek dla M. na progu dorosłości, za zdrowie Z. o wiarę, nadzieję i i miłość w rodzinie za trudny charakter B. we wszystkich intencjach forumowych, także tych trudnych do zwerbaliowania
Komentarz
Olesię;
Jerzyka;
Weroniki jedną dużą M32 i drugą malutka Kika0
lista otwarta!
o pojednanie w całym moim rodzeństwie
i nawrócenie mojej siostry Jadwigi
ja obiecuję w Waszych +++
O powrót do prawowitych małżonków.
O nawrócenie i powrót do zdrowia dla Łukasza.
O całkowite uleczenie z choroby dla matki 5. dzieci z Krakowa.
O zaprzestanie terminacji ciąż w krakowskich szpitalach.
O prawną ochronę życia dzieci nienarodzonych w naszej ojczyźnie.
Matko, która nas znasz, z dziećmi swymi bądź!
Za nasze małżeństwo.
Za Janka Hanię i Alinkę.
Za moją mamę.
W Waszych intencjach.
+++
Za wszystkie kobiety w ciazy i pragnące potomstwa (szczegolnie za Malwinę)
Za samotnych - o odnalezienie drogi życiowej i jesli to jest im pisane - współmałżonka (ja tu prosze za Małgorzatę)
Za Elżbietę, o to, żeby Boga postawiła na pierwszym miejscu, żeby też miała trochę empatii dla innych.
Za Anię, Marka, Macieja - o nawrócenia.
Za Stasia, o zdrowie.
Za Zosię, o harmonijny rozwój.
Za Antka, o mądrośĆ.
Za Patryka, o pracę.
O dom dla nas.
O rozeznanie dla mnie
O zaufanie dla męża
Za nasze małżeństwo
Za nasze dzieci
O uzdrowienie małżeństwa
Za nasze dzieci
Ja w tej godzinie musze iść do szkoły po syna.
Rzeczywiście prosze bym się nie bała porodu.
A ja będę dzisiaj o was wszystkich pamiętać o 12
o dobre wybory dla mnie...
za samotnych M., I., N....
za małżeństwa w kryzysie, szczególnie za małżeństwo Adama i Agaty...
Za małżeństwo moich rodziców
O uzdrowienie Arka
O zdrowie dla całej naszej rodziny
O zgodę i miłość we wszystkich rodzinach
O pokój na świecie
O pracę
Za M i D o powrót do miłości i jedności małżeńskiej, a także o obfite błogosławieństwa dla Marty i jej powrót do prawowitego małżonka.
O dobrą, godna pracę dla mojego męża, aby mógł nas utrzymać.
O łaskę wierności Kościołowi dlla naszych dzieci.
O dobre decyzje dotyczące edukacji dzieci dla nas i za edukacja domowa w Polsce.
O sily, ufnosc i wszelkie potrzebne łaski, oby ich Pan Bog tak mocno pocieszyl, jak mocno ich doswiadcza.
O dobrą śmierć dla mojego dziadka.
O nawrocenie i wszelkie potrzebne laski dla moich chrzestnych.
O nawrócenie grzeszników.
Zawierzam Niepokalanej każde z dzieci,męża, rodzinę,rodziców,rodzeństwo,przyjaciół,tych którzy nam pomagali,pomagają,modlą się za nas,tych którzy szczególnie potrzebują pomocy Bożej łaski.
Za wszystkich tutaj odkrywajacych swoje krzyże i potrzeby.
za rozbite małżeństwa i małżeństwa w kryzysie
Ze swojej strony proszę za Męża mego i rodzinę. Za Bernarda z onkologii i jego rodzinę. Za wszystkich chorych onlologicznie, których tak wielu.
Za naszych Dobroczyńców.
O godne przeżycie zimowego czasu - Matka Najświętsza wie...
za B o dar macierzyństwa
o zdrowie dla całej rodziny
O zdrowie i udaną operację dla H.
O małżeńswo T. i A.
Zdowie dla całej rodziny
o zdrowie dla mnie
o madrosc dla lekarzy, szczegolnie ginekologow
o wiare dla watpiacych
za rodzine mej siostry
O zdrowie dla Gabrieli.
O siły, zdrowie, godne życie i rozwiązanie problemów dla Genowefy i Włodzimierza.
O dobrą, godną pracę dla mojego męża, aby mógł utrzymać rodzinę.
O siły, zdrowie, wytrzymałość dla całej naszej rodziny.
o łaskę dobrych wyborów i rozsądek dla M. na progu dorosłości,
za zdrowie Z.
o wiarę, nadzieję i i miłość w rodzinie
za trudny charakter B.
we wszystkich intencjach forumowych, także tych trudnych do zwerbaliowania
O zdrowie dla bliskich