Proszę za mnie żeby Pan zmienił moje serce, żeby moi najbliżsi byli ze mną szczęśliwi, żebym była dla nich błogosławieństwem i żebym umiała tworzyć ciepły dom pełen życzliwości, miłości, wsparcia i zrozumienia. Za mojego męża o światło w odkryciu powołania i o odwagę w wypełnianiu go. O szczęśliwe życie blisko Boga dla moich dzieci. O radość z rodzicielstwa dla mnie i mojego męża w trudach wychowywania dzieci. Za moją rodzinę i wszystkich przyjaciół. Za pokój w Polsce. O dom dla nas.
Długo bym mogła wymieniać... Maryjo wstaw się za nami!
Polecałam Was wszystkich najlepszej Matce i wasze intencje. Oczywiście po 12 musiał przyjść fachowiec od pieca, zanosiło się na grubszą/dłuższą naprawę, ale po 20 min.uporał się i miałam jeszcze trochę czasu
Udało się modlić godzinę z mężem i córkami. Pamiętałam o najbliższych mi osobach z forum imiennie, polecałam całe forum, wszystkie osoby potrzebujące wsparcia, pomocy i opieki.
Ja nietypowo, w McDonaldzie na corke czekalam, ale wbrew pozorom tam bylam skupiona, bylam sama, wiec moglam sie z otoczenia wylaczyc, w domu byloby ciezko. Tylko zaczelam pozniej troche.
Między innymi na ścieżkach niedaleko uniwerku pośród łażących i kraczących wron. Też pamiętałam o chorych, zwłaszcza onkologicznie... I o Bliskich zmarłych
Jestem Wam wdzieczna, za modlitwe. Ja w tej godzinie wracałam z dziećmi ze szkoły. Jak to z moimi chłopakami bywa kłocili sie i bili prawie całą droge. Zamiast modlitwy były nerwy.
Od 5 lat zawsze "celebrowałam" tą godzinę, miałam czas na modlitwę lub kościół. Ale w tym roku nie udało mi się pomodlić w tej godzinie, byłam w pracy i miałam odbiory budowy..... Jak wracaliśmy do firmy mieliśmy stłuczkę, nam się nic nie stało nie ja prowadziłam ale w pracy moją do mnie pretensję że pozwoliłam prowadzić młodemu- atmosfera, że siekierę można w powietrzu zawiesić
Ja zgodnie z zaleceniami adwentowymi dla kobiet na ten dzień, spędziłam czas z Maryją. Potem w godzinie świętej już nie było problemu. Pierwszy raz miałam dzień z Matką. Boże., jakże jestem wdzięczna!
Komentarz
I o własny kąt jeśli taka jest Wola Nieba.
Start!
Za mojego męża o światło w odkryciu powołania i o odwagę w wypełnianiu go.
O szczęśliwe życie blisko Boga dla moich dzieci.
O radość z rodzicielstwa dla mnie i mojego męża w trudach wychowywania dzieci.
Za moją rodzinę i wszystkich przyjaciół.
Za pokój w Polsce.
O dom dla nas.
Długo bym mogła wymieniać... Maryjo wstaw się za nami!
Oczywiście po 12 musiał przyjść fachowiec od pieca, zanosiło się na grubszą/dłuższą naprawę, ale po 20 min.uporał się i miałam jeszcze trochę czasu
Polecalam wszystkie Wasze intencje!
spotkanie u 3 specjalistów w bardzo ważnej sprawie...
3 h dalej od |Polski jest jakiś kraj w którym też modlitwy trwają
wieczorem msza odpustowa w kosciele NP NMP to się wybiorę
Wszystkich Was polecałam.
Było pięknie.
Nawet bardziej.
Też pamiętałam o chorych, zwłaszcza onkologicznie...
I o Bliskich zmarłych