@Gosia5- w drugiej bolesnej, w 2 radosnej miała być @Bridget, kilka osób prosiło o tą samą tajemnicę i to uwzględniłam.
@katarzynamarta- masz cały czas tajemnicę 2 radosną. Odmawiasz codziennie dziesiątek różańca- osoby początkowe i końcowe z modlitwami: 27 dni cześci błagalnej 27 części dziękczynnej
Brakuje jeszcze minimum 6 osób i ruszamy z drugą (można tajemnice światła przenieść z I Róży, żeby uzupełnić II).
Myślę, że II Róża za siły dla Rodziców, może i przemianę Babci jest jeszcze bardzo potrzebna. Monia pod koniec stycznia pisała, że Maciuś waży 1.2kg, a Arturek poniżej... Pomyślcie, jakie to jeszcze okruszki i ile jeszcze przed nimi pobytu w szpitalach... A Rodzice nieustannie krążą między domem, a dwoma placówkami. Ja z moich porodów najgorzej wspominam właśnie pobyt w szpitalu. Mimo, że wszystko było w porządku to i tak baby blues dawał o sobie znać i ryczałam w poduszkę...
@ola_g- na początku 4 strony jest link do strony, gdzie jest napisane, jak odmawiać Nowennę. Ja słabo się poruszam po forum i nie umiem wkleić...
Najtrudniejsza jest chyba modlitwa końcowa, bo za trudna, żeby się nauczyć na pamięć. Ja wysłałam sobie zdjęcie tekstu i miałam wieczorem telefon pod ręką, żeby przeczytać treść sms-a.
Najtrudniejsza jest chyba modlitwa końcowa, bo za trudna, żeby się nauczyć na pamięć. Ja wysłałam sobie zdjęcie tekstu i miałam wieczorem telefon pod ręką, żeby przeczytać treść sms-a.
Ja mam stary telefon i mąż wysłał mi SMS z treścią tych modlitw. Jakoś nie mogę ich się nauczyć, choć odmawiam już szósty raz nowennę. A tak w komórce jest i zawsze mogę przeczytać, nawet w ciemności.
Jeżeli I Róża zaczęła modlitwę wczoraj to skończy 30 marca. A co do intencji- może I Róża za zdrowie Maciusia i Arturka, a II za potrzebne siły dla Rodziców? Może @M_Monia ma inne propozycje?
III RÓŻA NOWENNY POMPEJAŃSKIEJ O POTRZEBNE ŁASKI I WSPARCIE DLA MONII i JEJ MĘŻA
Byłam w niej. Nadal się modlę 10 różańca, więc można mnie wpisać, jeśli jeszcze trzeba, ale widzę, że już chyba jest komplet. Jakby co, to mogę zostać w pogotowiu, jakby ktoś zaniemógł
Komentarz
K.
@katarzynamarta- masz cały czas tajemnicę 2 radosną. Odmawiasz codziennie dziesiątek różańca- osoby początkowe i końcowe z modlitwami:
27 dni cześci błagalnej
27 części dziękczynnej
jeśli jest ktoś kto da radę to oddam..
Radosna:
1. @balbi
2. @Bridget
3. @maggie27
4. @mamlu
5. @monika5
Bolesna:
1. @Laf2011
2. @Gosia5
3. @nowa
4. @lidia2
Brakuje jeszcze minimum 6 osób i ruszamy z drugą (można tajemnice światła przenieść z I Róży, żeby uzupełnić II).
Myślę, że II Róża za siły dla Rodziców, może i przemianę Babci jest jeszcze bardzo potrzebna. Monia pod koniec stycznia pisała, że Maciuś waży 1.2kg, a Arturek poniżej...
Pomyślcie, jakie to jeszcze okruszki i ile jeszcze przed nimi pobytu w szpitalach... A Rodzice nieustannie krążą między domem, a dwoma placówkami. Ja z moich porodów najgorzej wspominam właśnie pobyt w szpitalu. Mimo, że wszystko było w porządku to i tak baby blues dawał o sobie znać i ryczałam w poduszkę...
1. @balbi
2. @Bridget
3. @maggie27
4. @mamlu
5. @monika5
Bolesna:
1. @Laf2011
2. @Gosia5
3. @nowa
4. @lidia2
5. @Dot
Chwalebna:
1. @malagala
2. @gabriela
3. @Milagro
4. @AleksandraB
Jedna osoba i ruszamy z modlitwą
Jeżeli I Róża zaczęła modlitwę wczoraj to skończy 30 marca.
A co do intencji- może I Róża za zdrowie Maciusia i Arturka, a II za potrzebne siły dla Rodziców? Może @M_Monia ma inne propozycje?
Byłam w niej. Nadal się modlę 10 różańca, więc można mnie wpisać, jeśli jeszcze trzeba, ale widzę, że już chyba jest komplet. Jakby co, to mogę zostać w pogotowiu, jakby ktoś zaniemógł