ma coś z węgla w sobie a to byłby dobry trop, wszak wegiel absorbuje zanieczyszczenia, że tak skrótem pojadę
Takich nie miałam gąbek, ale rozejrzę się po sklepach
a jak już jesteśmy przy ....weglu to polecam
maseczki na twarz z węglem - mozna kupić ( ja mam kupione jeszcze w TR) albo zrobić samemu - tez robię
żelatyna ok 2-3 łyzeczek, kapka mleka , wymieszać i na kilak sek do mikrofalówki, potem kilka kapsułek węgla dodac ( kapsułki poręczniejsze, bo wystarczy otworzyć osłonki i jest już węgiel rozgnieciony na miał) nakładać na twarz, OMIJAC MIEJSCA GDZIE WLOSY SA - skronie, brwi, jak wyschnie, odrywać cudownie oczyszcza twarz, ja już jestem o takiej maseczki uzależniona!!
Wegiel stosuję też raz w tyg ( czasem częsciej) - z dodatkiem oleju kokosowego- jako pastę do zębów! Pieknie ściąga osady po kawie, herbacie czy innych Polecam!
Komentarz
A moze cos takiego? W innym watku @hipolit wstawila linka do magicznych gabek i jedna byla taka.
Takich nie miałam gąbek, ale rozejrzę się po sklepach
a jak już jesteśmy przy ....weglu to polecam
maseczki na twarz z węglem - mozna kupić ( ja mam kupione jeszcze w TR)
albo zrobić samemu - tez robię
żelatyna ok 2-3 łyzeczek, kapka mleka , wymieszać i na kilak sek do mikrofalówki,
potem kilka kapsułek węgla dodac ( kapsułki poręczniejsze, bo wystarczy otworzyć osłonki i jest już węgiel rozgnieciony na miał)
nakładać na twarz, OMIJAC MIEJSCA GDZIE WLOSY SA - skronie, brwi,
jak wyschnie, odrywać
cudownie oczyszcza twarz, ja już jestem o takiej maseczki uzależniona!!
Wegiel stosuję też raz w tyg ( czasem częsciej) - z dodatkiem oleju kokosowego- jako pastę do zębów!
Pieknie ściąga osady po kawie, herbacie czy innych
Polecam!
http://allegro.pl/myjki-do-stali-do-garnkow-usuwa-przypalenia-2szt-i6597026185.html?snapshot=MjAxNy0wMS0xOVQyMTozNjoyNVo7YnV5ZXI7NGY2MGJiYjQ2YjY2MDdmOTI4YjNlYzIwZDA3NDAzYTViOWJlZmE0YWRlM2U0YjIzMDk0MWQyNTZkZmY2NDdmMg==
nie wiem z czego i jak zrobione, ale szorują cudnie! i nie śmierdzą żadną chemią.
Innych znaków szczegolnych brak.