szukałam ale psychiatra dał takie po których sie zle czułam,puzniej byłam u innego i tez mi nie dopasował leków,jeszcze oprocz tego mam cukrzyce,niedoczynnośc tarczycy i łuszczycowe zapalenie stawów a w poniedziałel laryngolog dał mi skierowanie do szpitala na operacje zatok,ale rok sie czeka na miejsce,juz mam tyle recept a nie moge wykupic bo mam tylko pielegnacyjny a o rente sie sadze ze zusem ale przegrałam bez adwokata i modle sie do sw.RITY o pomoc.Pozdtawiam
witajcie,dzisiaj byłam u chirurga naczyniowego i przepisał mi lek VESSEL DUE F bo choruje tez na cukrzyce i mam nogi jak banie do zadnego buta nie wejda ale lek kosztuje 86 złoty i pytałam o zamiennik i nie ma co mam zrobic ,prosze o modlitwe
@madzikg no tak, ale skoro @moniczka4444 szuka czy ktoś ma niepotrzebny do oddania to lepiej żeby się na te partię gdzieś zalegającą nie natknęła.
pytałam o zamiennik i jest w mysłowicach na ulicy wielkiej skotnicy ale kosztuje 50 złoty tylko ja nie mam juz gdzie pytac o pomoc juz leki od lekarza rodzinnego kupiłam za pielegnacyjny i prosze ludzi o pomoc moze ma ktos zebym mogła go kupic to jest vessel due
zwracam sie z prosba,moze ma ktos do oddania leki na niedoczynnosc tarczycy i cukrzyce LETROX 50,SIOFOR 1000,bo mi brakuje a mam recepty tylko na razie nie mam za co kupic
Robiąc porządki znalazłam w lodówce całe opakowanie clexane 40mg. Niestety termin ważności na już- sierpień 2019. Może ktoś aktualnie bierze i jeszcze wykorzysta?
Napiszę i tu: mam do oddania prawie pełne opakowania Fenistilu, żel i krople. Żel trochę przeterminowany (był do końca czerwca - ja bym nadal używała, gdyby nie to, że go nie używam ).
Z powodu zmiant leków mam do oddania :Gliclada 30 mg 60 tabletek Atoris 10 mg 120 tabletek Glukophage 1000 mg 120 tabletek Wszystkie leki niedawno zakupione,więc z długą datą ważności.
Komentarz
1. 11 tabletek termin ważnosci 07/2019
2. 8 tabletek termin ważności 11/2021
3. Całe opakowanie 20 tabletek termin ważności 01/2022
Za kw., w Warszawie na odbiór moge się jakoś umówić.
Niestety termin ważności na już- sierpień 2019.
Może ktoś aktualnie bierze i jeszcze wykorzysta?
60 tabletek
Atoris 10 mg 120 tabletek
Glukophage 1000 mg 120 tabletek
Wszystkie leki niedawno zakupione,więc z długą datą ważności.