@aga---p Witam. Aga---p jeżeli twój post nadal aktualny odnośnie duphastonu to ja chętnie przygarne. Oczywiście opłacę koszt wysyłki. Pozdrawiam Magdalena
@Basja Witam Basja jeżeli twój post nadal aktualny odnośnie duphastonu to ja chętnie przygarne. Oczywiście opłacę koszt wysyłki. Pozdrawiam Magdalena
Ma ktoś może luteinę podjęzykowa, dostałam dopochwową i już mam problemy z grzybkiem, kiedyś też tak miałam, mogłam od razu poprosić o podjęzykowa, teraz będę u lekarza dopiero koniec stycznia...
ale ja nie na handel bo ja nie mam zylaków i normalnie juz 10 lat biore hormony regulon brałam,novynette i nie chciałam na sprzedaz bo nigdy bym nic nie sprzedała i nie wiedziałam ze na stronie katolickiej sa takie złosliwe ludzie
Może przyjmujmy zdroworozsądkową zasadę, że wysyłamy leki tylko znanym sobie forumowiczom??? Potem handel w sieci kwitnie... Nie wiadomo, kto będzie ostatecznym odbiorcą tego leku.
@moniczka4444 musisz kliknac w ikonke czarnej śrubki w prawym, gornym rogu okienka postu z tym adresem. Wtedy mozesz skasowac swoja wypowiedz i albo napisac cos od nowa albo zostawic puste okienko i nie pisac nic, spokojnie mozesz tak zrobic. Jesli chcesz napisac do danej osoby - klikasz w konkretny nick i piszesz list, tzw priv.
dobrze nie pali sie czemu mnie nikt nie zna ja juz od roku jestem moze trzeba byc dłuzej zeby ktoś mnie polubił,dziekuje i zycze zdrowych,błogosławionych świat Bożego Narodzenia
Komentarz
tabletki hormonalne
termin ważności 07.2020
miałam brać na polipa, ale zrezygnowałam z tego "dobra"
może akurat ktoś potrzebuje
Jesli chcesz napisac do danej osoby - klikasz w konkretny nick i piszesz list, tzw priv.
bez irytacji kobieto, pożar czy jak
nikt Cię tutaj nie zna
pojawiasz się nagle
poza tym robotę mam
cierpliwości
po świętach Ci wyślę