Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Uwaga na serial dla dzieci! Ania z Zielonego wzgórza.

Od zawsze byłam i jestem fanką Ani z Zielonego wzgórza. Ostatnio netflix udostępnił drugi sezon serialu na motywach powieści pt "Ania nie Anna". Pierwszy sezon był przyjemny dlatego obiecałam dzieciom że razem oglądniemy drugi  wiek o 7rż. Na szczęście oglądnełam wcześniej kilka odcinków, nie spotkałam się do teraz z tak natrętná promocją homoseksualizmu w filmie przeznaczonym dla dzieci.

Ciotka Diany jest żałobie po miłości swojego życia Gertrudzie, Diana nie rozumie jak to możliwe ale Ania i kolega tłumaczą że liczy się miłość. Kolega rozpoznaje że on też jest inny. Diana chce wyjść za mąż ale ciotka i jej przyjaciele artyści przekonują ją że powinna się realizować w życiu, inna dziewczynka  szykuje się do ślubu a matka płacze nad jej losem bo małżeństwo ją ograniczy. Ania po tym jak jej Maryla obcięła włosy , po ufarbowaniu na zielono, przebiera się za chłopca bo lepiej się czuje w tej roli, a na bożonarodzeniowym przedstawieniu pastor jest przebrany za wróżkę z wielkimi cyckami i ustami jak siostry Godlewskie razem, a Ania znowu w roli chłopca. Ostatnią sceną którą oglądnęłam zanim doszłam do wniosku że nie powinnam im nabijać oglądalności było jak homo przyjaciel Ani stwierdza że ich szkolny nauczyciel też jest homo a planowany ślub to tylko przykrywka dla jego upodobań.  

Przestrzegam przed tym serialem, szczególnie dla dzieci, jest zrobiony, pięknie , zabawnie, bez przemocy , aż chce się oglądać całą rodziną albo pozwolić dzieciom.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.