Kaja Godek nie jest lekarzem, jest anglistką. Gdy startowała do PE okazało się, że nie ma podstawowej wiedzy o instytucjach unijnych, w dodatku w wywiadzie atakowała dziennikarza, który ją o to pytał. https://www.facebook.com/rmf24/posts/10156327527472055/
Całe szczęście, że mamy apolonię, która wyznacza na tym forum o niskim poziomie standardy absolutnie nie chamskich i nie personalnych odzywek do dyskutantów.
Aby jeszcze bardziej obniżyć poziom opowiem anegdotę nie na temat, a jakże!
Pewien młodzieniec angielskojęzyczny napisał do matki SMS, że chce ją odwiedzić, na co matka odpowiedziała krótko: WTF?. Syn nieco skonsternowany pyta, o co chodzi. Matka zdziwiona, bo przecież w jej mniemaniu przemówiła młodzieżowym slangiem, wyjaśniła, że pytała, czy przyjedzie w środę, czwartek czy piątek (ang: Wednesday, Thursday, Friday).
Tak więc zapytam a propos Waszego sporu: Środa, czwartek, piątek?
Odwracanie kota ogonem nic nie da. Jak ojciec wielodzietnych ma odzywki chłoptasia z nizin społecznych. A zastepy ultrakatolickich matek wielodzietnych w odwecie zemsty przyklaskuja tej patologii. Żenujące
Nie wiem czy da radę coś zmienić. Lubię Panią Godek ale stała się trochę zbyt agresywna, szanuję ją za to ile dobrego zrobiła ale ja myślę że dzieci powinien bronić ktoś łagodny a ona zbyt wojuje. Nie potrzebnie ostro wypowiada się na tematy kontrowersyjne, robi sobie wrogów zamiast skupić się na dzieciątkach. Potrzeba nam kogoś mega sympatycznego, dosłownie anioła który by poruszył serca.
Tak, Godek jest bardzo agresywna, co robi niedobrą reklamę katolikom. Ponadto nie ma zbyt dużych kompetencji, może powinna zacząć np. jako radna, a ona bez żadnego doświadczenia pcha się do PE czy do polskiego parlamentu - nie ta kolejność.
Jaki chamski komentarz Caputova wygląda 1000 razy bardziej elegancko niż ta cała Godek, szpilki, perły, sukienki i koki właśnie są eleganckie i kobiece, a nie dżinsy, trampki i fryzura a la pieczarka
Komentarz
WTF?
zastępy ultrakatolickich matek wielodzietnych w odwecie zemsty - czysta poezja!
A tak BTW (kolejny wulgarny skrót) to piękny offtop strollowała
Well done!
Strasznie konstruktywna krytyka